Головне

Барселона - Реал: дивитися онлайн. 6.02.2019

06.02.2019 17:37 2170 0
Барселона - Реал: дивитися онлайн. 6.02.2019

Джерело - Чемпіон.

Дивитися онлайн матч Кубка Іспанії Барселона - Реал. Початок - о 22:00.

В Україні матч транслюватиме сервіс MEGOGO.

Жеребкування півфіналу Кубка Іспанії додала любителям футболу два додаткових Ель Класико. Зазвичай зустріч Реала і Барселони чекають у фіналі турніру, але цього разу одна з команд вилетить в кроці від фіналу.

Попередній тур Прімери команди провели по-різному. Барселона зіграла дуже важкий матч проти Валенсії. Кажани на Камп Ноу забили два голи та Ліонель Мессі в результаті лише врятував каталонців від поразки, але три очки добути лідерам Прімери не вдалося. Благо Атлетіко днем ​​пізніше програв і в підсумку відрив навіть збільшився на одне очко.

У Реала ж гра на Сантьяго Бернабеу відбулася спокійніше. Мадридська команда розібралася з Алавесом, забивши три голи та продовжила зміцнення в ТОП-4 Прімери.

Безумовно, Барселона фаворит зустрічі. Але  в матчі на Камп Ноу все можливо.

Якщо задатися питанням, де дивитися футбол онлайн, то вартість місячної підписки на чемпіонати Іспанії, Франції та Німеччини - від 97 гривень, але перший місяць можна дивитися за 1 гривню. Після оплати дивитися футбол онлайн можна як на Чемпіоні, так і на сервісі MEGOGO. Для матчу Барселона - Реал Мадрид онлайн-трансляція доступна в HD-якості, або ж меншому, якщо не дозволяє інтернет.

Через деякий час після завершення прямої трансляції стане доступний для перегляду в запису на цій же сторінці.

Чемпіон спільно з сервісом MEGOGO в сезоні-2018/19 показує: чемпіонат Іспанії, Франції та Німеччини. У кожному турі - від п'яти до десяти трансляцій кожного чемпіонату.

Пряма трансляція доступна тільки на території України.

Онлайн-трансляція матчу Кубка Іспанії Барселона - Реал Мадрид пряма трансляція розпочнеться о 22:00

Актуально: Прогноз від Чемпіона на матч Барселона - Реал.

Коментарі ()