Головне

Динамо - Шахтар: анонс і прогноз матчу 3-го туру УПЛ

03.08.2018 07:23 3638 0
Динамо - Шахтар: анонс і прогноз матчу 3-го туру УПЛ

Джерело - Чемпіон.

Динамо - Шахтар

Чемпіонат України, 3-й тур

3 серпня, 19:00

Головний арбітр: Юрій Можаровський

Асистенти арбітра: Олександр Войтюк та Семен Шлончак

Четвертий арбітр: Віталій Романов

 

У 3-му турі української Прем'єр-ліги відбудеться головний матч усього першого кола чемпіонату. У столиці України на НСК Олімпійський зійдуться лідери українського футболу Динамо та Шахтар. 

Команди підходять до принципової гри зі 100% результатом набраних очок у перших двох турах. Динамівці в першому турі на власному полі мінімально здолали Ворсклу 1:0, а в другому з таким же рахунком вирвали перемогу в ФК Львів.

Гірники більш упевнено підійшли до протистояння: підопічні Фонсеки на старті чемпіонату здобули дві впевнені перемоги над Десною (2:0) та Арсеналом (3:0).

Напередодні гри, як завжди не обійшлося без скандалу. У грі за Суперкубок України наприкінці матчу було вилучено захисника гірників Ісмаїлі. Рішення КДК ФФУ по даному епізоду здивувало в першу чергу своїм формулюванням. І як наслідок, бек Шахтаря пропустив лише дві гри через дискваліфікацію. 

В цілому ж команди підходять до звітної гри надмотивованими та з хорошим настроєм. Щодо можливих кадрових втрат, то у киян лише участь Миколи Шапаренка під питанням. У молодого хавбека Динамо перелом носа, хоча за повідомленням зі стану Динамо 10-ка киян готується до гри і зможе зіграти в захисній масці.

У свою чергу в загальній групі гірників напередодні не тренувалися Дентіньйо, Сергій Кривцов, Іван Ордець і Оларенважу Кайоде. 

Орієнтовні склади:

Динамо: Бойко, Кадар, Бурда, Морозюк, Кендзьора, Сидорчук, Шапелєв, Гармаш, Вербич, Циганков, Бєсєдін.

Шахтар: П'ятов, Ракицький, Хочолава, Ісмаїлі, Данченко, Степаненко, Патрік, Фернандо, Майкон, Марлос, Мораес.

Слова: 

Володимир Шепелєв (півзахисник Динамо): У таких матчах потрібно припускатися мінімуму помилок, адже кожна похибка дуже дорого коштує. Рахунок та кількість забитих м’ячів залежить від того, скількох помилок припускається команда У таких поєдинках головне – перемога, і якщо для неї знову вистачить одного м’яча, ми будемо раді".

Цікаві факти:

- Динамо в цьому сезоні не пропустило жолного голу. Три поспіль перемоги з рахунком 1:0.

- Опоненти провели 57 ігор у чемпіонатах України: 19 перемог у Шахтаря, 23 – у Динамо, 15 нічиїх. Різниця м’ячів: 67–74.

- Гірники 7 разів брали гору на чужому полі, 6 матчів завершили внічию і в 15 випадках поступились за загальної різниці м’ячів 29–44.

Прогноз Чемпіона: 1:2

Коментарі ()