Головне

Динамо виграло Суперкубок України. ВІДЕО

21.07.2018 23:40 6681 1
Динамо виграло Суперкубок України. ВІДЕО

Київське Динамо виграло Шахтар в матчі за Суперкубок України.

Матч завершився з рахунком 1:0. Єдиний гол в матчі забив Віталій Буяльський на 18-ій хвилині.

На початку матчу Шахтар створював небезпечні моменти у воріт Динамо. Кияни багато моментів не створювали, а відразу реалізували помилку Андрія Пятова. Не потрапив голкіпер по м'ячу, намагаючись вибити його зі штрафного майданчику. Снаряд перехопив Вербич і тут же віддав під удар Бєсєдіну. Постріл у форварда не вийшов, зате вийшов пас на Буяльського, який з лінії воротарського розстріляв порожні ворота. Після цього голу стовідсоткових в першому таймі не було. Було помітно, що без Фреда Шахтарю дуже важко створювати небезпеку біля воріт суперників. Гольових моментів "гірники" не створювали. Кияни особливо не поспішали атакувати, проте гольовий момент на 73-ій хвлині створили. Циганков влучив у поперечку після філіграної передачі Вербича. Матч не відмічався яскравою грою, але в кінці гри гравці створили сутичку, після якої були вилучені Ісмаїлі та Бурда.

Суперкубок України

21 Липня

Динамо - Шахтар 1:0

Голи: 1:0 - 18 Буяльський.

Попередження: Бурда (13), Данченко (53), Фернандо (59), Шепілєв (71), Кадар (81), Мораес (90), Тотовицький (90), Кендзьора (90).

Червоні картки: Бурда (друга жовта (90), Ізмаілі (90).

 

Додамо, що це перший титул в кар'єрі Олександра Хацкевича, а для Динамо це вже 7-ий Суперкубок України.

А також Динамо виграє перший титул з часів Сергія Реброва зупиняючи гегиминію Шахтаря, який виграв всі титули 2017-му році.

Нагадаємо, що Вербич не потис руку гравцю Шахтаря.

Раніше повідомлялося, що Шахтар вирішив не підтримувати бійців АТО.

Коментарі ()