Головне

Фроч: Бій Тайсона з Полом – зневажає бокс

23.03.2024 13:29 463 0
Фроч: Бій Тайсона з Полом – зневажає бокс

Бій колишнього чемпіона світу Майка Тайсона проти відеоблогера та боксера Джейка Пола – є ганебним для боксу.

Таку думку висловив британський ексчемпіон світу Карл Фроч.

"Він є таким великим іменем, що завжди зможе заробити гроші самотужки, Майку Тайсону – не потрібно стрибати у ринг до Джейка Пола. І він програє бій, незалежно від того, чи хоче програти, чи його справді поб'є хтось, кому 25, 26 років – а йому біля 60.

Це так зневажливо до нашого спорту – поставити когось на кшталт Майка Тайсона, який є іконою спорту, разом із таким клоуном, як Джейк Пол, який не вміє битись.

Ми побачили, що він не вміє битись в бою проти новачка Томмі Ф'юрі. Вони приходять і заробляють статки, тому що їх фоловлять діти. Вони можуть заробити на цьому гроші, але битись з Майком Тайсоном – це неповага, це неправильно", – сказав Фроч.

Поєдинок за правилами боксу стане головною подією вечора боксу, який відбудеться 20 липня на AT&T Stadium в американському Арлінгтоні.

Тайсон завершив професійну кар'єру боксера ще у 2005 році. Він провів 58 боїв за кар'єру (50-6, ще два поєдинки закінчилися без результату). У листопаді 2020-го Майк провів виставковий бій проти Роя Джонса. Поєдинок тривав вісім раундів по дві хвилини та завершився внічию.

Нагадаємо, Пол на початку березня нокаутував Раяна Бурленда. Бій завершився у першому раунді.

Коментарі ()