Головне

Арум назвав головного організатора бою Усик - Ф’юрі

Боб Арум прокоментував організацію бою Усик - Ф’юрі
24.10.2023 18:10 666 0
Арум назвав головного організатора бою Усик - Ф’юрі
Фото - gettyimages

Вирішальну роль у переговорах, щоб влаштувати бій між чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) відіграв принц Туркі.

Про це розповів промоутер Боб Арум.

"Я думаю, що це повністю заслуга принца Туркі та його організації, тому що він зміг влаштувати цей бій. Він – серйозна людина, яка безпосередньо контролює суверенний фонд Саудівської Аравії для розваг.

Тож боксери знали, що як тільки вони підпишуть контракти, гроші з’являться, і їм не доведеться мати справу з посередниками. Як тільки принц Туркі з’явився на горизонті, я був упевнений, що цей бій відбудеться.

Принц домовився про гонорар для Усика та Ф'юрі. Кожен з них залишився задоволеним. Вони не дурні, і вони не дивилися "агов, а що отримує інший хлопець?", тому що їм було байдуже, оскільки вони отримали суми, які очікували, і були задоволені. Усе так, як воно і повинно було бути", - сказав Арум.

Раніше повідомлялося, що бій має відбутися наприкінці 2023 року у Саудівській Аравії, орієнтовна дата – 23 грудня. Якщо не вдасться влаштувати бій у грудні, то його обов'язково проведуть у січні 2024 року.

Бій Ф'юрі та Нганну відбудеться 28 жовтня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Коментарі ()