Головне

Сауль Альварес - Біллі Джо Сондерс: Як це було

09.05.2021 07:00 12699 0
Сауль Альварес - Біллі Джо Сондерс: Як це було

Джерело - Чемпіон.

ВСЕ! Бій завершено! Сауль Канело Альварес здобуває перемогу технічним нокаутом!

8-раунд: Неймовірний раунд у виконанні Альвареса! Неймовірну серію провів Канело. Сондерс ледь не відправився у нокаут!

7-раунд: Черговий рівний раунд від бійців! Сондерс повністю пристосувався до стилю Канело, проте помітно, як Альварес керує боєм. Нас чекають дуже цікаві чемпіонські раунди!

6-раунд: Ще один близький раунд. Сондерс продовжує працювати джебами активно, а Альварес трохи активізувався і схоже, що в цьому раунді він наніс трохи більше точних ударів. Трихвилинка за ним.

5-раунд: Хороший раунд від Сондерса ми побачили! Класно він джебами зараз працює на близькій дистанції. Альварес продовжує потужно пробивати корпус Біллі Джо, проте цей раунд точно за андердогом сьогоднішнього поєдинку.

4-раунд: Впевненіше вже діє Сондерс, схоже, що він пристосовується до стилю Канело. Біллі почав наносити більше ударів, проте і Альварес не зупиняється і продовжує диктувати свої умови в ринзі.

3-раунд: Цей раунд вже був ближчим і не можна комусь віддати явну перевагу, проте помітно, що саме Канело володіє ініціативою, контролює центр рингу та наносить більш акцентовані удари. Не зрозуміло, яким чином Сондерс хоче сьогодні виграти.

2-раунд: Вже активніше починають діяти бійці! Помітна перевага Альвареса наразі, саме він контролює ситуацію в ринзі. Чимало потужних ударів по корпусу Сондерса проходить. Ще один раунд за Канело!

1-раунд: Досить пасивний раунд від обох бійців. Канело зайняв центр рингу, Сондерс працював від оборони. Кілька разів Альварес вдало пробив по корпусу. Раунд за ним. 10:9.

Бій розпочався!

Тепер на арені з'являється Сауль Канело Альварес!

Біллі Джо Сондерс виходить на ринг!

Також на AT&T Stadium лунає гімн США!

Тепер лунає гімн Мексики!

Лунає гімн Великої Британії!

Бій Канело - Сондерс встановив рекорд за кількістю глядачів у закритих приміщеннях!

Усі бої андеркарду завершилися і зовсім скоро ми побачемо головну подію вечору!

Чемпіон WBA і WBC в суперсередній вазі Сауль Альварес (55-1-2, 37 КО) проведе поєдинок проти володаря титулу WBO Біллі Джо Сондерса (30-0, 14 КО).

Бій відбудеться у ніч із суботи на неділю, 9 травня. Орієнтовний початок - 6:00 за київським часом. Чемпіон проведе для вас текстовий онлайн поєдинку у цій новині.

Коментарі ()