Головне

Футбол 1 - дивитися онлайн пряму трансляцію

872918

Телеканал Футбол 1 - лідер спортивного мовлення в Україні. Лише на телеканалах Футбол 1/2 ексклюзивний показ усіх матчів збірної України. Також елеканали є офіційним транслятором Української Прем'єр-ліги та показують домашні матчі донецького Шахтаря, полтавської Ворскли, чернігівської Десни, харківського Металіста 1925, рівненського Вереса, Олександрії, львівських Руха та Львова, Маріуполя, одеського Чорноморця, Миная, ковалівського Колоса та Інгульця з Петрового.

Після втрати прав на Лігу чемпіонів, Лігу Європи, Англійську Прем'єр-лігу та італійську Серію А, телеканали стали трансляторами не менш захоплюючів турнірів. чемпіонати Нідерландів і Аргентини, турецька Суперліга, Кубок Бразилії і Кубок Італії.

До Вашої уваги в ефірі телеканалу легендарне українське Класико - Динамо - Шахтар, яке на теренах нашої держави викликає більший інтерес навіть від єврокубкових баталій.

Оперативні новини в щоденних випусках Футбол News. А кожної неділі скандальне шоу Олександра Денисова - Великий футбол.

Особливої уваги виликає проект телеканалів - Головна команда, присячений національній збірній України, яка продовжує боротися за право зіграти на чемпіонаті світу 2022 року в Катарі.

Телеканал Футбол 1 доступний, як у кабельних операторів, так і в ОТТ-сервісі Oll tv в тарифі - oll inclusive xtra sport за 189 грн на місяць. Також в даному тарифі ви зможете переглядати телеканали Setanta Sports і Setanta Sports+, Eurosport 1/2, XSport, Viasat Sport і Shakhtar TV. Крім спорту вам будуть доступні головні канали України, кращі кіно-серіальні канали, пізнавальні, дитячі... Тисячі фільмів і кращих світових серіалів від Amediateka!

Нагадаємо, із сезона 2021/22 усі матчі Ліги чемпіонів, Ліги Європи, Ліги Конференцій, Англійської Прем'єр-ліги, іспанської Ла-ліги, німецької Бундесліги, італійської Серії А - ексклюзивно в медіасервісі Мегого.

Якщо ввечорі нема якісного футболу, ви завжди можете вибрати собі якесь кіно з розділу пригодницькі фільми на сайті Whatzup, де відібрані найрейтинговіші та найцікавіші фільми, які варто подивитися.