Головне

Постол: У мене непогані шанси на перемогу у бою з Раміресом

Українець - про очікування від бою з Раміресом
28.08.2020 12:57 5071 0
Постол: У мене непогані шанси на перемогу у бою з Раміресом

Український боксер Віктор Постол 29 серпня в Лас-Вегас готовий до бою з чемпіоном WBC і WBO в першій напівсередній вазі Хосе Раміресом. 

Про це заявив сам українець.

"Знаєте, це в новинку для мене, тому що у мене було два або три таких великих перерви. Я до цього звичний. Говорячи про Хосе, я не знаю, як це вплине на нього. Подивимося/

Перші збори були нелегкими, оскільки я 2 місяці пробув у США, а потім ми вирушили на бій в Китай. Так що підготовка вийшла дуже затяжний.

Але зараз все добре, я в порядку. Хосе - відмінний боєць і чемпіон, але я відчуваю, що у мене непогані шанси на перемогу", - сказав Постол.

Боксери повинні були з'ясувати найсильнішого ще в лютому, однак через пандемію коронавірусу бій неодноразово переносився.

Постол в останній раз виходив на ринг 16 місяців тому, а Рамірес не бився з липня минулого року, коли об'єднав титули в поєдинку з Морісом Хукером.

Бій відбудеться в рамках боксерського вечора компанії Top Rank у Лас-Вегасі на арені MGM Grand вранці, 30 серпня. Орієнтовний час поєдинку - 6:30 за київським часом. Пряма трансляція в Україні в медіасервісі Megogo. Онлайн бою Віктор Постол - Хосе Рамірес у прямому етері дивіться на нашому сайті. Також Чемпіон проведе для вас текстову онлайн-трансляцію.

Коментарі ()