Головне

Ломаченко - Педраса: анонс і прогноз бою

09.12.2018 01:42 10817 0
Ломаченко - Педраса: анонс і прогноз бою

Джерело - Чемпіон.

Василь Ломаченко - Хосе Педраса

У ніч з 8-го на 9-те грудня

Орієнтовний час - 6:00

Медісон-сквер-гарден, Нью-Йорк

Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA Василь Ломаченко (11-1, 9 KO) у ніч з 8-го на 9-те грудня в Нью-Йорку, на арені Hulu Theater at Madison Square Garden, проведе перший у кар'єрі об'єднавчий бій. Суперник українця - пуерториканець Хосе Педраса (25-1,12 KO) володіє титулом чемпіона світу за версією WBO.

Перемігши на початку травня Хорхе Лінареса, Ломаченко взяв більш тривалу, ніж зазвичай перерву між боями, щоб не тільки відпочити, а й зробити операцію на травмованому плечі. Василь не приховував, що жадає бою з Майкі Гарсією, але той, судячи з усього, не горить бажанням виходити на бій з українцем. Гарсія "втік" у нерідну для себе напівсередню вагову категоріїю, де у статусі андердога боксуватиме за чемпіонський титул IBF проти Ерола Спенса. При цьому Гарсія неодноразово говорив, що йому цікавий бій саме з Ломаченком, але бізнес-сторона питання його не влаштовує.

Безумовно, Педраса - не рівня таким боксерам, як Лінарес або Майкі Гарсія, але потрібно пам'ятати, що він є чемпіоном світу і в чемпіонському бою пуерториканець розібрався з Бельтраном, який спав і бачив себе наступним суперником українця. 

Незважаючи на те, що Педраса на майбутній бій взагалі не котирується у букмекерів, він не є вже таким простим опонентом. Поєдинок із Бельтраном, у якому пуерториканець двічі опустив суперника на канвас, це довів. І в об'єднавчому поєдинку з Ломаченком Педраса має намір показати свій кращий бокс.

  Читайте також: Дивитися онлайн бій Василь Ломаченко - Хосе Педраса

Хоче досить досвідчений боєць, він вже встиг провести 26 боїв на професійному рингу, у яких лише одного разу виявився переможеним. У легкій вазі у світовому рейтингу Педраса розташовується на четвертому місці, а ось лідером тут є Ломаченко.

Перший титул Хосе виграв три роки тому, перемігши за очками росіянина Андрєя Клімова і відібравши у того пояс чемпіона за версією IBF. Під кінець минулого року Педраса прийняв рішення перейти в легку вагу. Нагадаємо, до цього він протягом всієї кар'єри боксував у напівлегкій вазі. У 2018-му він провів три поєдинки, у яких незмінно перемагав. Останній бій Хосе проводив у серпні цього року проти Раймундо Бельтрана, який на той момент був чинним володарем чемпіонського пояса за версією WBO.

   Важливо: Ломаченко-Педраса: о котрій і де дивитися чемпіонський бій

Для Ломаченко це буде вже четвертий бій у Нью-Йорку. Зокрема, свої останні бої проти Рігондо і Лінареса він проводив також тут. Саме тому є велика ймовірність, що публіка встигла його полюбити і буде підтримувати саме українця. Букмекерські контори також на стороні Ломаченка - коефіцієнт на його перемогу становить лише 1,10, тоді як на Педрасу можна зробити ставку за 7,00.

Тренер Педраси каже, що його підопічний перебуває у прекрасній формі і буде краще підготовлений до бою, ніж суперник. А сам боєць запевняє, що переможе Ломаченка. Напевно Хосе буде постійно йти на зближення з суперником і використовувати джеби. У той же час Ломаченко любить домінувати на рингу, тому парочка-трійка успішних атак змусять Хосе більше думати про захист. Здається, що бій дійде до екватора, а далі все буде залежати від того, чи захоче Василь продовжувати або відправить Педрасу в нокаут.

Слова:

Василь Ломаченко:"Батько дивився бій Педраси, розповів, що і як мені необхідно робити в ринзі. Як я говорив раніше, я - гра, а батько - гравець. Ми приготували кілька сюрпризів на бій. Мабуть, здивуємо обраною стратегією. Але як воно буде — побачимо в ринзі".

Хосе Педраса: "Я збираюся всім показати, хто я такий. Я не просто хороший і технічний, я - великий боєць з прекрасною витривалістю, завдяки чому я міг побити Ломаченко. Я хочу якісно виконати свою роботу і підвищити ринкову вартість. Якщо все піде так, як планується, то я здобуду перемогу. Бій стане битвою двох технарів. Ми обидва технічні і любимо чинити тиск. Я готовий провести всі 12 раундів. Вважаю, що ми повністю готові. Бій скоро. Я дуже радий і планую здобути перемогу".

Прогноз Чемпіона: Перемога Ломаченка нокаутом до 8-го раунду.

Онлайн бою на Чемпіоні, починаючи з 4:45.

Коментарі ()