Головне

Гвоздик - Стівенсон: анонс та прогноз бою

01.12.2018 06:01 5120 0
Гвоздик - Стівенсон: анонс та прогноз бою

Джерело - Чемпіон.

Олександр Гвоздик - Адоніс Стівенсон

2 листопада, 01:15

Квебек, Videotron Center.

Менше доби залишилося до першого чемпіонського бою Олександра Гвоздика проти володаря титулу - Адоніса Стівенсона.

Стівенсон володіє поясом чемпіона WBC у напівважкій ваговій категорії вже 5 років. За цей час він 7 разів захищав свій титул. Останній бій Стівенсон проводив зі шведом Баду Джеком. Поєдинок завершився внічию, що дозволило Адонісу зберегти свій пояс. Канадцю вже 41 і Гвоздик має використовувати свою перевагу у віці.

  Читайте також: Футбол 1 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Олександр набагато молодший, а отже має вигравати завдяки витривалості. Стівенсон знаменитий своїми неймовірними нокаутами, а концентрація на початку це проблема Гвоздика. Якщо Олександр грамотно проведе початок поєдинку, то має усі шанси стати новим чемпіоном світу. Тим більше, що українець нещодавно змінив тренера, а тому підготовка до бою з Стівенсоном має бути на вищому рівні.

Схоже, що саме Гвоздик фаворит у цій битві, однак помилка на початку бою може дорого коштувати українцю. З цим згодні і букмекери.

Прогноз Чемпіона: перемога Гвоздика за рішенням суддів.

Слова: 

Гвоздик: "Я буду битися в статусі андердога, це полегшує моє завдання. Я можу сказати, або рішенням суддів, або нокаутом. Перемога в цьому бою означає для мене все. Я буду чемпіоном світу, а не просто напівчемпіоном, такий титул мене не задовольняє".

Стівенсон: "Я король дивізіону і проведу об'єднавчі поєдинки, щоб стати абсолютним чемпіоном. Стосовно безпосередньо зустрічі з Гвоздиком, то я його нокаутую. Нокаути завжди продаються і я буду шукати нагоди для дострокової перемоги".

Нагадаємо, Гвоздик важчий за Стівенсона.

Також, Гвоздик натякнув на появу нового чемпіона світу.

Коментарі ()