Головне

Остапенко не потиснула руку білорусці Азаренко після матчу в Досі

Втім, незрозуміло, чи причиною цього стала саме громадянська позиція Олени
15.02.2024 09:32 Андрій Дунець 2966 0
Остапенко не потиснула руку білорусці Азаренко після матчу в Досі

Латвійська тенісистка українського походження Олена Остапенко відмовилась тиснути руку білорусці Вікторії Азаренко після поразки від неї в матчі 3-го кола турніру WTA 1000 в Досі.

Поєдинок у столиці Катару завершився з рахунком 6:0, 6:3. Біля сітки Остапенко замість руки простягнула суперниці ракетку.

Відео

Це вже третій програш Остапенко від Азаренко в цьому році, хоча всі інші свої зустрічі 11-ракетка світу в поточному сезоні виграла. Можливо, саме досада від такого неприємного факту й стала причиною відмови латвійки подавати руку суперниці. Іншою версією є та обставина, що Олена має українське коріння, зокрема її батько родом із Запоріжжя.

Крім того, 1 лютого Федерація спорту Латвії заборонила своїм спортсменам грати на змаганнях разом із росіянами чи білорусами, тож дії переможниці Ролан Ґаррос-2017 можуть бути пов'язані саме з цим. Наразі ні Остапенко, ні Азаренко ситуацію не коментували.

Нагадаємо, в серпні минулого року Азаренко з розумінням поставилась до рішення українки Еліни Світоліної не тиснути їй руку після гри на турнірі у Вашингтоні.

Відреагував навіть міністр: українська тенісистка потиснула руку росіянці після матчу Australian Open

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()