Головне

Збірна України сильніша за Росію: реакція журналістів на матч Нідерланди - Україна

Вболівальники вважають матч Нідерланди -Україна найкращим на Євро-2020
14.06.2021 16:30 Стас Лысак 2769 0
Збірна України сильніша за Росію: реакція журналістів на матч Нідерланди - Україна

Джерело - Чемпіон.

Збірна України зазнала мінімальної поразки в матчі першого туру групового етапу Євро-2020 від Нідерландів.

Чемпіон зібрав для вас думки журналістів та експертів щодо бойового матчу на Йоган Кройф Арені.

Віктор Леоненко: "Замість Зубкова вийшов Марлос, навіть мої коти знають, що він не вміє відбирати. Маліновський і Зінченко не вміють відбирати. Вони гарні в атаці. А тут треба відбирати. Марлос давно вже не відбирає, в Шахтарі теж. Тут Шевченко винен. Він точно знає, що Марлос не найкращий у відборі".

Генадій Орлов: "Ось фіни обіграли данців - хто думав, що вони обіграють? За ігровими показниками, по футболістам зараз Україна сильніше, ніж збірна Росії. Вона і краще грають на європейській арені. Гравці у них сильні".

  Актуально: Ярмоленко - найкращий гравець збірної України в матчі з Нідерландами на думку зарубіжних видань

Євгеній Левченко: "Вітаю Нідерланди з перемогою! Все-таки заслужено. Але як же хотілося нічию! Нічого страшного, йдемо вперед. Найважливіші матчі попереду!"

Олексій Андронов: "Найкращий тайм на цьому Євро. Бадьоро, сміливо, атака на атаку. Шевченко молодець, що не став будувати окопи "імені Барінова та Оздоєва". Футбол повинен дарувати радість. Цей - дарує! Начебто і там втратили три очки, і наші втратили три очки. Але одні грали в футбол (як вміють), а інші - в спортивну ходьбу з м'ячем. Поки це був найкращий матч на Євро".

Ігор Рабінер: "Яке задоволення - матч в Амстердамі. Задоволення з гірчинкою - шкода Україну, яка зробила суперкамбек з божевільним голом Андрія Ярмоленка, але все-таки програла. 2:2 були б торжеством гармонії в цей вечір, а не 3:2. Найкращий поки матч чемпіонату, найкращий гол чемпіонату. На диво!".

  Читайте також: Найкращий матч на Євро-2020: реакція зарубіжних уболівальників на поразку збірної України

"Головне враження - те, що цю Україну хочеться дивитися. Не даремно Україна провела сезон у вищому дивізіоні Ліги Націй. Поки ж, незважаючи на нуль очок, навряд чи знайдуться люди, які будуть збірну України шельмувати. А ось оплески їй адресують багато хто. В тому числі і я. Дякую за 90 хвилин кайфу від справжнього футболу!", - написав Рабінер у своєму блозі в Телеграм.

Нагадаємо, Путін - х*йло: українські вболівальники навчили нідерландських співати славнозвісного хіта.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()