Головне

Прогноз на матч Олімпік – Шахтар: 6 березня 2021

Ставте за нашими рекомендаціями на матч чемпіонату України: Олімпік – Шахтар. Аналіз шансів суперників, кращі коефіцієнти букмекерів.
05.03.2021 19:17 2861 0
Прогноз на матч Олімпік – Шахтар: 6 березня 2021
прогноз на матч Олімпік - Шахтар

У 17 турі чемпіонату України зустрінуться Олімпік та Шахтар. Команди вирішують різні задачі. Господарі знаходяться на 8-му місці, і здобули 17 балів. Гірники продовжують переслідувати Динамо, відстають на 4 очки. Проаналізуємо шанси суперників та створимо прогноз на матч Олімпік – Шахтар.

Прогноз на матч Олімпік – Шахтар у букмекерів


Ставка
Букмекер Коефіцієнт Реєстрація
Тотал менше 3 Pari Match 2,06 На сайті букмерера >
ТБ(1,5) у другому таймі Favorit 1.76 Зробити ставку >
Ф1(-1,5) Melbet 1,83 Промокод BETMAX >

Олімпік

Донецький клуб не вражає грою останнім часом. Суцільні поразки примусили керівництво Олімпіку змінити головного тренера Климовського на Калитвинцева. Але й цей крок поки що не приніс бажаного результату. В минулому турі "олімпійці" поступилися ФК Минай 1:2. Не допомогла команді обережна схема з одним форвардом. Навіть проти не самого сильного суперника захисники припускалися помилок. Вже в першому таймі господарі забили двічі.

Перед цим Олімпік ще з Климовським поступився дома Дніпру-1 з рахунком 0:2. Господарям не вдавалася гра як в першому таймі, так і після перерві. Кому була доступна пряма трансляція Олімпік – Дніпро-1, той добре бачив, як гості переважали суперника в ключових моментах, та справедливо забили голи.

Раніше Олімпік поступився Динамо 1:3. І цей результат абсолютно логічний. Незважаючи на те, що донецькі футболісти відкрили рахунок, вони також не дуже добре захищалися та дозволяли киянам створювати моменти. Більше того, рахунок міг бути гіршим для гостей, якщо б господарі краще реалізували свої моменти.

Є великі сумніви, що Олімпіку вдасться заробити бодай очко. Коли грає ФК Шахтар, якому дуже потрібні очки, то мало кому вдається витримати потужний натиск його форвардів. Господарів може врятувати лише диво. Поки Калитвинцев звикає до нового клубу, йому важко щось суттєво змінити.

Шахтар

Гірники здивували багатьох, коли програли в гостях Зорі 0:1. Так, усі розуміли, що поєдинок з Маккабі в Лізі Європи трохи виснажив гірників. Але ж команда бореться за трофей, тому повинна бути грамотна ротація. Нажаль, зараз про це можна лише мріяти. Не невідомий термін вибув Степаненко, який отримав травму. Його не буде в наступних матчах. А без цього опорного хавбека Шахтар втрачає в грі в обороні.

Що ж трапилося в матчі з Зорею? Нічого особливого, просто гірникам ніяк не вдавалося пробити воротаря суперника. Хоча господарі 10 разів влучали в рамку воріт, постійно створювали загрози. Але нічого з цього не вийшло, ні Марлос, ні Тете, ні Тайсон не вразили ціль. Зате луганчанам це вдалося на добавлених хвилинах, і вони виграли 1:0.

пряма трансляція Шахтар

Чи можна констатувати кризу в грі Шахтаря? У деякій мірі, так. Команда втрачає в цьому сезоні значно більше очків, ніж рік тому. Можна ще згадати матч Шахтаря з Колосом, у якому була зафіксована нульова нічия. Тоді гірники також володіли ініціативою, але так і не змогли вразити ворота опонента.

Звісно, що прогноз на матч Олімпік – Шахтар буде на користь гостей, але діючому чемпіону потрібно терміново виправляти турнірне становище, щоб наздогнати Динамо. Хорошу гру клуб продемонстрував у матчах з Маккабі. Шахтар Донецьк переважав опонента по всім параметрам. Перш за все, реалізував свої моменти. Алан Патрік і Тете відзначилися голами в гостьовому поєдинку, коли Шахтар переміг з рахунком 2:0.

Прогноз на матч

Усі розклади на користь Шахтаря. Гірники добре грають з Олімпіком. В останніх 5-ти поєдинках Шахтар вигравав 4 рази, поступившись в одній грі. Зараз Олімпік в кризі, а Шахтар намагається ліквідувати відстань в 4 очки від Динамо. Скоріше за все, гості виграють, але не так крупно. Наш прогноз на матч Олімпік – Шахтар містить 3 ставки.

Шахтар з форою -1,5

Зрозуміло, що гірники не будуть відкладати перемогу. Вони намагатимуться забити якомога раніше. Тим більше, що Олімпік зараз не в кращому стані. Тому ставка на Ф2(-1,5) з коефіцієнтом 1,83 в букмекерській конторі Melbet буде доречною.

Тотал більше 1,5 у другому таймі

Коли грає Шахтар, багато голів забивається після перерви. Гірники прагнуть дотиснути суперника в цей період, забиваючи декілька разів. Оборона Олімпіка провалюється постійно в поєдинках з сильними командами. Чекаємо більше двох голів та ставимо на ТБ(1,5) у другому таймі в БК Favorit.

Перемога Шахтаря в другому таймі

Діючий чемпіон намагатиметься обіграти Олімпік, напевно, з великою різницею. Тому цілком ймовірно, що після перерви ми побачимо яскраві комбінації у виконанні бразильських легіонерів. Навряд чи господарі зможуть щось вдіяти проти цього. Тому ставимо на перемогу гостей у другому таймі в БК Pari Match з коефіцієнтом 1,54. ( Ставки на інші матчі Шахтаря зробіть у БК Fan Sport та 1xBet).

Коментарі ()