Головне

Багатскіс: Ми можемо забути про гравців, які виступають у НБА

Лень і Михайлюк не допоможуть збірній України
24.09.2019 18:03 1629 0
Багатскіс: Ми можемо забути про гравців, які виступають у НБА

Під час сезону збірній України не допоможуть Святослав Михайлюк та Олексій Лень, які виступають у НБА.

Про це головний тренер збірної України Айнарс Багатскіс заявив під час прес-конференції.

“Під час сезону ми можемо забути про гравців, які виступають у НБА. Але ми вже зустрічалися із головним тренером Барселони Светиславом Пешичем, говорили з ним про Артема Пустового. Ставлення до цієї ситуації з боку клубу вже більш м’яке.

Є ідея, особливо це стосується двох перших ігор кваліфікації, щоб за збірну зіграли гравці, які мають стабільну ігрову практику, які підходять за стилем гри. У нас є проблеми на деяких позиціях, але вони є у всіх. В Європі лише у збірних Сербії, Латвії та Литви не давали паспорти іноземцям, і я за те, щоб в національних командах грали свої, але без легіонерів у світовому спорті майже неможливо. Але важливий момент – якщо легіонер є, він має підсилювати інших гравців.

У нас був хороший міні-турнір у Білорусі, коли ця команда готувалась до пре-кваліфікації Євробаскеті, і у нас було багато молодих гравців. Те, як вони хочуть представляти країну – це вражає. Але, знову ж таки, немає тренера, який не хотів би мати у своєму складі Михайлюка та Леня”, - зазначив Багатскіс.

Раніше, Дніпро виграв перший матч за Суперкубок України.

Нагадаємо, син Коломойського став гравцем Дніпра.

Коментарі ()