Головне

Попович: Це вже не перший такий випадок з Башенко

Випадок з Соловей не перший
02.07.2019 15:14 2670 0
Попович: Це вже не перший такий випадок з Башенко

Випадок не припустимого спілкування президента Федерації велосипедного спорту України Олександра Башенка зі спортсменкою Ганною Соловей є не першим.

Про це заявив Ярослав Попович, повідомляє ua.tribuna.

"Це вже не перший такий випадок з Башенко. Якщо ви стежили за ситуацією, то знаєте. В голову не приходить, як можна таке писати про спортсменів, яких ти повинен підтримувати і допомагати їм. Для мене це завжди було нонсенсом.

У всіх соцмережах українського велоспорту відбувається маленький переворот, мені дзвонять, пишуть, запитують. Люди запереживали. Якби я був людиною такого рівня - за такі слова тільки відставка. Такого собі не можна дозволяти, особливо людині такого рівня.

Так, всім неможливо допомогти. Але говорити, що ти їздиш на моєму велосипеді - неправильно. Хто що кому дав. Це все почалося з великою дурниці. Але сподіваємося, що почнеться якийсь рух в Україні. Воно вже почалося.

Може, задумаються люди, які обрали президента і підтримують його. Не знаю, чи більша у Башенка підтримка в федерації, але в минулому році на виборах, в яких я брав участь, більшість областей підтримали його. Вірять йому. Сподіваюся, що здорові нормальні люди ставляться до цієї витівки як до перебільшення всього можливого", - зазначив Ярослав Попович.

Нагадаємо, що Ганна Соловей може розраховувати на підтримку Міністра спорту України.

Раніше Ганна Соловей і президент Федерації велосипедного спорту України Олександр Башенко вступили в публічну дискусію в Facebook під одним із записів в офіційній групі Федерації.

Коментарі ()