Українська правда

Сьомін: "Валенсія" є однією з топ-команд Європи

Сергей Шемшученко — 19 грудня 2008, 15:44
Суперник київського "Динамо" у 1/16 Кубку УЄФА іспанська "Валенсія" є дуже серйозним жеребом і однією з топ-команд не тільки Іспанії але й Європи. У цьому переконаний Юрій Сьомін, головний тренер київського клубу.

"Нам випав дуже серйозний жереб. "Валенсія" є однією з топ-команд не лише в Іспанії, але і в Європі, що підтверджує своєю успішною грою у нинішньому сезоні. Друге місце в чемпіонаті, вслід за "Барселоною", служить додатковим підтвердженням цього", - наводить слова тренер прес-служба київського "Динамо".

На думку Сьоміна, "Динамо" має провести хорошу підготовчу роботу у січні і лютому, щоб гідно зіграти з іспанськоб командою.

"Не зважаючи на стислі терміни, постараємося підійти до матчів у повній готовності", - вважає Сьомін.

"Збори, які будуть перед кожним з поєдинків з "Валенсією", ми запланували провести в Іспанії. Жодних змін у програму контрольних матчів вносити не збираємося. Переважно нашими суперниками виступлять клуби з Росії. У іспанській лізі в цей період щільний календар, тому зіграти з ними не вдасться", - повідомив тренер.

За словами Сьоміна, у "Валенсії" зараз зібране ціле сузір'я чудових виконавців, багато з них грає у збірній Іспанії.

"Їх імена всім відомі, когось окремо не хочу виділяти. Ще можу відзначити, що "Валенсія", перш за все, сильна командною грою", - сказав наставник "Динамо"

У коментарі кореспонденту "Чемпіона" Юрій Сьомін прокоментував можливість дуелі проти харківського "Металіста" у 1/8 Кубку УЄФА:

"Ми будемо вболівати за українську команду, щоб вона пройшла далі. Але зараз немає сенсу говорити про це. Нам треба обіграти "Валенсію".

"Обов'язково буду дивитися матчі "Валенсії", чемпіонат Іспанії і так дивлюся. Завтра буду дивитися матч "Реал" -"Валенсія", - додав тренер київського клубу.