Українська правда

Луческу дає 50% на перемогу "Тоттенхема"

Сергей Шемшученко — 19 грудня 2008, 18:32

І "Шахтар", і "Тоттенхем", які зустрінуться у наступному раунді Кубку УЄФА, мають рівні шанси вийти у 1/8. Такої точки зору дотримується головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

"Перш за все, скажу, що на цьому етапі турніру всі матчі є вкрай складними. Треба взяти до уваги і той факт, що у цьому європейському сезоні в Кубку УЄФА виступають справді славетні команди, які у попередні роки брали участь у Лізі чемпіонів", - наводить слова тренера офіційний сайт донецького клубу.

"Абсолютно неймовірно, але всі англійські клуби пройшли кваліфікацію в Лізі чемпіонів і Кубку УЄФА. Безпосередньо про суперника "Шахтаря" скажу, що "Тоттенхем" - дуже сильна і відома лондонська команда, що має за своїми плечима чималий досвід і насичену історію", - розповів він.

За словами головного тренера "Шахтаря", подібний противник, перш за все, цікавий для гравців донецької команди, адже "зустріч з ним дозволить отримати новий ігровий досвід".

На думку Луческу, і "Шахтар", і "Тоттенхем" мають однакові шанси вийти у наступне коло.

"Я б позначив шанси як 50 на 50", - додав тренер.

"Шахтарю" треба ґрунтовно підготуватися до майбутніх матчів. А спершу ми маємо визначити потенціал англійського клубу. Пам'ятаючи, зрозуміло, що "Тоттенхем" є "Тоттенхем", - підсумував румунський фахівець.