Українська правда

Купцов – про Судакова: Можливо, у нього зараз йде спад

Андрій Яросименко — 20 вересня, 18:19
Купцов – про Судакова: Можливо, у нього зараз йде спад
Георгій Судаков
ФК Шахтар

Колишній гравець Шахтаря та Андрій Купцов прокоментував гру Георгія Судакова у матчі Ліги чемпіонів між "гірниками" та Болоньєю (0:0). Він припускає, що у 22-річного футболіста зараз спад.

Його слова передає UA-Футбол.

"Судаков – гравець психологічно стійкий, і я не думаю, що на нього може так сильно вплинути факт незабитого пенальті. А ось те, що у цього футболіста намітився певний спад, це ми помічаємо з його гри в чемпіонаті України. Є моменти, коли може не забити з вигідної позиції, трапляються й інші невдалі дії. Може це справді якийсь спад, якась невпевненість у грі з'явилися.

Плюс до цього підвищена увага до Судакова. Ми знаємо, що про нього багато говорять і пишуть: мовляв, багато клубів його хочуть. Може, це певною мірою теж на Георгія впливає. Адже на нього як на ключового гравця Шахтаря лягає тягар відповідальності і він, як лідер команди, повинен її вести за собою", – сказав Купцов.

Нагадаємо, 22-річний півзахисник став найгіршим гравцем матчу з Болоньєю. Він не виконав жодної ключової передачі, а точність його пасів склала 77% (33/43). Також Судаков на початку поєдинку не реалізував пенальті.

Наступний матч у Лізі чемпіонів донецький Шахтар проведе 2 жовтня проти італійської Аталанти.

Купцов Георгій Судаков Шахтар Донецьк Шахтар у Лізі чемпіонів