Українська правда

Бущан: Розчарований тим, що пропустив шість м'ячів на Євро-2020

Олександр Булава — 3 липня 2021, 16:12
Бущан: Розчарований тим, що пропустив шість м'ячів на Євро-2020
Фото - УАФ

Голкіпер збірної України Георгій Бущан оцінив конкуренцію на воротарської позиції в складі національної команди.

Про це розповів сам футболіст.

"Я зрозумів, що буду першим номером перед матчем з Нідерландами, коли дізнався, що буду грати. У нас дуже серйозна конкуренція, але мені дуже подобається працювати в цьому колективі".

Я дуже здружився з Андрієм Пятовим на цьому зборі. Ми і раніше добре спілкувалися, але на цьому зборі ми реально так зблизилися, що у мене відчуття, ніби я готуюся до матчів в сімейному колі. Ми дуже підтримуємо один одного, взагалі немає будь або підкилимних ігор або чогось подібного. Мені дуже подобається працювати в такій компанії.

Євро-2020. Плей-оф. Календар, результати, трансляції

Просто бути в національній збірній - це величезний плюс для мене. А я ще й граю - почуття гордості переповнює, тому що представляю синьо-жовтий прапор.

Улюблений сейв? Зараз це не важливо. Розчарований тим, що пропустив шість м'ячів. Це багато. Причому там були зовсім не обов'язкові голи, в тому ж матчі проти голландців. Після тієї гри мені було трошки важко, довго переварював. Але потрібно швидко забувати такі речі і йти вперед, налаштовуватися на наступний матч. Дуже хочеться нарешті зіграти "на нуль" на цьому турнірі", - відзначив Бущан.

Георгій Бущан Євро - 2020 УЄФА