Головне

Ястремська - про лист проти Зукіна: Рішуче засуджую такі дії

Даяна стала на захист спортивного функціонера
06.07.2022 15:09 1406 0
Ястремська - про лист проти Зукіна: Рішуче засуджую такі дії

Українська тенісистка Даяна Ястремська негативно ставиться до листа співвітчизників на адресу ITF, в якому гравці вимагають усунути віцепрезидента ФТУ Євгена Зукіна з посад у тенісних органах.

Про це заявила сама спортсменка.

"Вважаю за необхідне висловитися з приводу листа, підписаного моїми колегами й спрямованого, начебто, проти виконавчого директора ФТУ Євгена Зукіна, а насправді проти всього українського тенісу! Я рішуче засуджую такі дії, які абсолютно точно не є конструктивними та завдають значної шкоди національному спорту в очах міжнародних організацій.

Я добре знаю Євгена, у першу чергу, як професіонала своєї справи, чесну й порядну людину. Він завжди дотримується виконання взятих на себе зобов’язань, готовий прийти на допомогу, якщо хтось з нас потрапляє у скрутну ситуацію. До речі, дехто з тих, хто підписав цей лист, чудово знають про все це з власного досвіду.

Крім того, зазначу, особисто вважаю, що подібні речі маються вирішуватися між безпосередніми учасниками можливих конфліктів, а не виноситися у публічний простір. Виникли якісь претензії - зверніться до Зукіна або до Президента ФТУ Сергія Лагура! Чому ви вирішили, що з вами не стануть спілкуватися? Всі ці люди відкриті до діалогів.

Ще раз наголошую на своєму засудженні подібних дій в принципі, а у поточній ситуації, коли ми маємо всі єднатися, тим більше!

Лідер жіночої національної збірної України, Даяна Ястремська", - написала спортсменка в інстаграмі.

Серед тих, хто підписав цю заяву були Еліна Світоліна, Марта Костюк, Леся Цуренко, Людмила та Надія Кіченок, Ілля Марченко, Сергій Стаховський та Катаріна Завацька. Катаріна вже відкликала свій підпис.

Коментарі ()