Головне

Стаховський: У мене бажання грати далі ще є

Тенісист розповів про свої плани
12.06.2020 12:09 2623 0
Стаховський: У мене бажання грати далі ще є

Сергій Стаховський хоче зіграти у складі збірної України проти Ізраїлю у Кубку Девіса.

Про це заявив сам тенісист.

"Які мої плани зараз? Чи піду зі спорту чи все ж таки залишуся? Ти знаєш, бажання грати далі - є. Але я не бачу сенсу. На даному етапі я навіть не розумію, будемо ми грати чи ні, тренуватися мені чи вже забути про це. 

Для мого віку тренуватися, не розуміючи, навіщо я це роблю -  тренуватися без конкуренції, без змагань, без розуміння свого рівня гри — дуже складно. 

Так, в мене була мета - потрапити на Олімпіаду у Токіо, і саме там або відразу після Олімпіади, на Вімблдоні, яскраво завершити свою спортивну кар’єру.  Цього не сталося - Олімпіаду перенесли, Вімблдон відмінили. 

Що тепер? Йти? Але, з іншого боку, мені немає сенсу вистрибувати прямо зараз з цього потягу - до карантину ми встигли виграти матч Кубку Девіса та на одну сходинку наблизитися до Світової групи, у нас вже є суперник, це Ізраїль, тому існує великий шанс потрапити до плей-оф групи. 

Якщо я буду потрібен команді, а інших гравців, здатних мене замінити, не з’явиться, то, звісно, я буду тренуватись і грати, щоб допомогти нашим хлопцям подолати цей рубіж", - зазначив Стаховський.

Раніше Стаховський заявляв, що Усику та Ломаченку приділяють занадто багато уваги.

Коментарі ()