Головне

В Іспанії заарештували 28 тенісистів

10.01.2019 19:45 13242 2
В Іспанії заарештували 28 тенісистів

Джерело - btu.org.ua.

Поліція Іспанії розкрила велику корупційну схему, яку спонсорувало кримінальне угруповання.

Про це повідомляє Reuters.

Спецслужби Іспанії провели обшук в 11 будинках і затримали 83 особи в обвинуваченні організації договірних зустрічей. Як повідомляє новинне агентство, вірменська кримінальна група заробила мільйони на веденні корупційної діяльності в тенісі. 28 професійних тенісистів взяли участь в договірних матчах на рівні ITF і ATP Challenger. Reuters інформує, що один з цих гравців виступив на Відкритому чемпіонаті США минулого року.

До розслідування, яке було ініційовано антикорупційною тенісною службою (TIU), були також підключені співробітники Європолу. Зараз 42 банківських рахунки, які пов'язують з кримінальним угрупованням, заморожені.

Повідомляється, що це угруповання використовувало професійного тенісиста як сполучну ланку між ними та іншими гравцями. Члени кримінального об'єднання були присутні на матчах, щоб упевнитися, що тенісисти виконували те, що було раніше узгоджено. Надалі вони давали розпорядження іншим членам групи, щоб ті продовжували робити ставки, зроблені на національному та міжнародному рівнях.

Нагадаємо, російського мільярдера та власника Монако заарештували за підозрою в корупції.

Також, російських біатлоністів знову підозрюють у вживання допінгу.

Коментарі ()