Українська правда

Ротань: У Львові з величезною повагою ставляться до збірної

Сергей Шемшученко — 12 жовтня 2014, 18:17

Трагедії з поразки від Словаччини у першому матчі відбору Євро-2016 українцям робити не потрібно.

Про це заявив півзахисник "синьо-жовтих" Руслан Ротань, якого цитує офіційний сайт Федерації футболу України.

"Нічого страшного не відбулося, попереду ще багато матчів, у яких слід набирати очки. Для того, щоби отримати путівку на чемпіонат Європи, необхідно вигравати. Ми будемо прагнути цього. Наше бажання і майстерність мають зробити свою справу", - сказав він.

"У збірній - гарний мікроклімат, ми спілкуємось один з одним без жодних проблем, відтак про клубні інтереси на цей час забуваємо. Як і попередні рази, ми аналізуємо свої матчі, робимо висновки і прагнемо рухатися вперед. Вірю, все буде гаразд", - додав гравець.

За словами Ротаня, молодих хлопців, які дебютують у збірній, необхідно підтримувати.

"Ми це робимо постійно, адже у новачків фактично немає часу на "вливання" у колектив. Збори - короткотривалі, а результат слід показувати одразу. До всіх ставимося з однаковою повагою", - зауважив він.

На думку футболіста, наступний суперник - Македонія - типова балканська команда, а всі збірні колишньої Югославії вирізняються технічною оснащеністю.

"Грати з ними непросто, проте все у наших руках. Мені дуже подобається грати на Арені-Львів. Підтримка публіки тут просто шалена! Такого, як у Львові, немає у жодному іншому місті. Тут з величезною повагою ставляться до збірної. Це надзвичайно надихає", - підсумував Ротань.