Головне

Брезаз-Буше: Мас-старт став першою гонкою на Олімпіаді, коли я не думала про результати

Біатлоністка прокоментувала свій виступ у мас-старті
19.02.2022 08:20 1594 0
Брезаз-Буше: Мас-старт став першою гонкою на Олімпіаді, коли я не думала про результати

Французька біатлоністка Жустін Брезаз-Буше зосередилася на своїй роботі і не думала про останній постріл у мас-старті на XXIV зимових Олімпійських іграх.

Про це заявив старший тренер жіночої збірної України Урош Велепець.

"До середини дистанції я відставала від лідера майже на хвилину, тому розслабилася та "відпустила" ситуацію. У другій половині гонки була спокійна. Думала: "Я почуваюся чудово, лижі котять здорово, і я лідирую в мас-старті. Все добре." Я просто зосередилася на своїй роботі і не думала про останній постріл.

На вирішальному вогневому мій розум був абсолютно вільний і порожній. У мене не виходило зафіксувати гвинтівку, тому я вирішила ризикнути та скористатися шансом. Один промах - не так уже й погано. Я була в шоці, коли перетнула фінішну лінію першою. Наш персонал та тренери були у сльозах, я нічого не розуміла. Дуже вдячна всій нашій команді. Почуваюся справжнім щасливчиком!

Цей мас-старт став першою гонкою на Олімпіаді, коли я не думала про результати, про медалі. Я просто була щаслива можливістю брати участь у гонці найсильніших, не зважаючи на складні умови та сильний вітер", - зазначила Брезаз-Буше.

Раніше Жустін Брезаз-Буше здобула золоту медаль у мас-старті на Олімпіаді-2022.

Коментарі ()