Головне

Дудченко: Звісно, не на такий результат я розраховував, коли їхав на Олімпіаду

Біатлоніст проаналізував свій виступ на змаганнях Олімпіади-2022
14.02.2022 11:33 1165 0
Дудченко: Звісно, не на такий результат я розраховував, коли їхав на Олімпіаду

В українського біатлоніста Антона Дудченка було хвилювання під час індивідуальної гонки на XXIV зимових Олімпійських іграх у Пекіні.

Про це заявив біатлоніст.

"Звісно, не на такий результат я розраховував, коли їхав сюди. На індивідуальній гонці далося взнаки хвилювання, все-таки це був мій перший старт на Олімпіаді, а ось що сталось вчора на спринті - не знаю.

Скоріш за все, так вплинули гори - м’язи не працювали, з першого кола я їхав і не міг контролювати свої рухи, своє тіло.

Після вчорашньої гонки я засмутився через результат, але, з іншого боку, я зробив все, що від мене залежало. Тому були змішані відчуття після гонки.  Сьогодні ж самопочуття було набагато краще, ніж вчора.

Я не знаю, звідки з’явилась інформація, що я не буду стартувати. Після вчорашнього фінішу Юрай до мене зайшов і я одразу сказав, що буду стартувати.

Я не бачив сенсу не виходити на гонку, тому що ми не для того стільки тренувались, щоб пропускати старт на Олімпійських Іграх.  Для мене було одразу зрозуміле те, що я бігтиму гонку переслідування.

Це була звичайна гонка переслідування, як на Кубку світу. У мене не було відчуття, що я просто маю проїхати цю гонку. З 60-ї стартової позиції я біг і боровся так само, як стартував би з 20-ї. Сьогодні я намагався рівно пройти по дистанції, спробувати швидше стріляти на вогневому рубежі.

У мене є розуміння, що ми знаходимось в горах, і сьогодні все може бути добре, а завтра ти можеш не доїхати до фінішу - так, як сьогодні було з Тандреволл", - сказав Дудченко.

Раніше у гонці переслідування Підручний фінішував 13-им, Прима - 18-им, Дудченко - 23-ім.

Нагадаємо, Підручний та Прима кваліфікувались в мас-старт Олімпіади-2022.

Коментарі ()