Українська правда

Комерційний директор Дніпра-1: Мені Максимов про відставку нічого не говорив

Игорь Чернявский — 2 травня, 18:45
Комерційний директор Дніпра-1: Мені Максимов про відставку нічого не говорив

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман вважає, що своїми словами про відставку Юрій Максимов хоче змотивувати підопічних.

Ймовірниц відхід головного тренера Фрідман прокоментував у інтерв’ю Sport-express.ua.

"Я розмовляв із Максимовим кілька днів тому. Мені він про відставку нічого не говорив, а чи говорив він про це команді, не знаю. На емоціях усе може бути. Якщо й казав щось таке, то гадаю, це був більше мотиваційний спіч.

Максимов зараз не в дуже хорошому настрої, він засмучений, але його зрозуміти можна. Дніпро-1 після зимової паузи йшов на 1-2 місці з великими надіями, хоча б, на "бронзу". А сьогодні ми ведемо важку боротьбу за четверте місце. Ми точно не повинні були програвати Руху і Динамо, але результат, як то кажуть, на табло", — сказав Фрідман.

Максимов пообіцяв подати у відставку в разі втрати очок у матчі 27 туру чемпіонату України проти Кривбаса. Цей поєдинок відбудеться в понеділок, 6 травня. Початок — о 13:00 за київським часом.

Дніпро-1 не може здобути перемогу вже 4 тури поспіль. У матчах проти Динамо та Металіста 1925 підопічні Юрія Максимова пропускали вирішальні голи на останніх хвилинах. Через цю невтішну серію дніпрянам вже наступають на п’яти Рух та Полісся.

Юрій Максимов СК Дніпро-1 Чемпіонат України, УПЛ Фрідман