Головне

Шовковський пояснив нічию з ЛНЗ

08.04.2024 19:01 685 0
Шовковський пояснив нічию з ЛНЗ

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський виділив помилки команди в обороні та в атаці, які не дозволили "біло-синім" здобути перемогу над ЛНЗ (1:1) у 23 турі Української Прем'єр-ліги.

Про це фахівець розповів у коментарі після матчу.

"По-перше, хочу подякувати нашим уболівальникам, які прийшли на стадіон, подякувати військовим за можливість проводити матчі чемпіонату України. На жаль, нам сьогодні не вдалося порадувати наших вболівальників перемогою.

Гра давалася в першому таймі. Забили один м’яч, могли забивати ще, але на жаль пропустили. У другій половині намагалися змінити ситуацію, і були моменти для цього, але не вдалося. Прикра нічия – рухаємося далі.

Не вистачило реалізації тих моментів, які були – в атаці не забили, в обороні припустилися помилки. Вважаю, в атаці мали більш холоднокровно розпоряджатися тими моментами, які були, й доводити рахунок до більш комфортного", - зазначив Шовковський.

Нагадаємо, за Динамо гол забив Андрій Ярмоленко. ЛНЗ зміг відновити паритет після помилки голкіпера "біло-синіх".

Після цієї зустрічі підопічні Олександра Шовковського посідають третє місце в турнірній таблиці. Відставання від Шахтаря складає 4 очки. ЛНЗ розташувався на 9-й сходинці в чемпіонаті.

Коментарі ()