Українська правда

В'юнник: Для Ротаня я можу зіграти на будь-якій позиції

— 28 червня 2023, 19:43
В'юнник: Для Ротаня я можу зіграти на будь-якій позиції

Форвард молодіжної збірної України Богдан В'юнник готовий грати на будь-якій позиції.

Про це він розповів після нічиї з Іспанією (2:2).

"Не можу передати словами емоції від забитого голу. Зараз у мене дуже важкий період у кар’єрі, дуже важко, адже моя статистика не дуже гарна, як для нападника. Ментально це так само дуже складно. Кожен день я тренуюсь, і вчора бог нагородив мене. Моя рідна позиція - це лівий чи правий вінгер. Але, як-то кажуть, футболіст корисний для команди на будь-якій позиції.

Занедбаний та в бур'янах: як нині виглядає стадіон Шахтар у Донецьку - ВІДЕО

Тому для Руслана Петровича я можу зіграти на будь-якій позиції. Цього разу він використав мене як центрфорварда. Сподіваюсь, що я справдив усі його надії, які він на мене покладав. Це той матч, коли тобі дуже прикро. Коли на останніх хвилинах втрачаєш перемогу, граючи з Іспанією. Коли ми пропустили… Не може бути такого.Я вважаю, що команда віддала всі сили, усі хлопці билися до останнього моменту, до останнього все складалось 50 на 50.

Збірні Ізраїлю та Англії вийшли до чвертьфіналу: результати матчів Євро-2023 U-21

Це дійсно прикро не вигравати такий матч. Ми повинні сьогодні-завтра передивитись гру, зробити висновки. Трішки відпочити емоційно та фізично та вже готуватись на наступну гру. Усе ж таки ми вийшли з групи – це те, про що ми мріяли, і наступний матч буде для нас вирішальним", - сказав В’юнник.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!