Головне

Прокуратура вимагає відсторонити Павелка і Запісоцького з посад

УАФ вважає це необґрунтованим
13.02.2023 12:17 956 0
Прокуратура вимагає відсторонити Павелка і Запісоцького з посад

Прокуратура подала до суду клопотання про відсторонення з посад на два місяці президента організації Андрія Павелка та генерального секретаря Юрія Запісоцького.

Про це повідомляє УАФ.

"Чергове протиправне втручання правоохоронних органів в діяльність УАФ. Сьогодні прокуратура подала до суду клопотання про відсторонення на два місяці Президента та Генерального секретаря УАФ з посад".

  Актуально: В УАФ спростували обшуки у компанії Павелка

"Таке клопотання не просто необґрунтоване, а й є прямим втручанням в діяльність Громадської спілки в розумінні правил, встановлених у статутах ФІФА та УЄФА. ФІФА та УЄФА, які вже поінформовані про чергове порушення, в спільному листі раніше заявляли про ризики втручання держави, в тому числі правоохоронних органів, в діяльність УАФ.

  Читайте: Павелко подав до суду на журналіста Андріюка

"Згідно з листом, продовження втручання в справи Асоціації призведе до призупинення членства УАФ в зазначених міжнародних асоціаціях, а в подальшому і до її виключення з ФІФА та УЄФА. УАФ оскаржуватиме всі протиправні рішення, як в українських судах, так і в міжнародних інстанціях, зокрема Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ), куди вже направлені позови від керівництва УАФ", - йдеться заяві УАФ.

Нагадаємо, УАФ направила запит до УЄФА щодо недопуску клубів з росії до проведення контрольних матчів.

Коментарі ()