Українська правда

Реал зацікавлений у підписанні Мудрика

Олександр Булава — 2 листопада 2022, 18:38
Реал зацікавлений у підписанні Мудрика

У Реала не зник інтерес до вінгера Шахтаря Михайла Мудрика.

Про це розповів журналіст Ігор Циганик.

Представники мадридців виходили на оточення Мудрика, також могли бути контакти з гірниками. Те саме стосується і Арсенала, який також зацікавлений у цьому переході.

"Мудрик зараз – "наймодніший" молодий футболіст Східної Європи. Ним реально цікавиться Реал. Реально. Хто там з іспанців написав, що Реал відмовився через ціну – це неправда. Мадрид не вимкнувся, виходив на оточення футболіста, можливо, вже були контакти із самим клубом.

Так само Мудриком реально цікавиться Арсенал. Там також були певні контакти з оточенням і є певні неформальні розмови з клубом. Втім, зараз ці всі розмови неактуальні. Трансферне вікно закрите, і все буде визначатися від того, чи потрапить Шахтар у плей-оф Ліги чемпіонів. Якщо команда буде грати у Лізі Європи, то шанси на зимовий продаж Мудрика серйозно зростуть. Якщо пройдуть в ЛЧ, то його потрібно буде зберігати.

Крім того, наскільки я розумію, Шахтар серйозно розглядає варіант з перепідписанням контракту Мудрика. От є три реальні варіанти. Арсенал, Реал і нові умови в Шахтарі. Тоді вже ціна питання може вирости дуже серйозно", – заявив Циганик.

Чинний контракт 21-річного футболіста розрахований до 2026 року. Останнє перепідписання було 13 лютого цього року.

Раніше повідомлялося, що ПСЖ взимку може підписати Мудрика.

Реал Мадрид Футбольні трансфери Шахтар Арсенал Лондон Михайло Мудрик