Українська правда

Кучер знайшов виправдання вильоту СК Дніпро-1 з Ліги Європи

Олександр Булава — 26 серпня 2022, 10:43
Кучер знайшов виправдання вильоту СК Дніпро-1 з Ліги Європи

СК Дніпро-1 не пощастило у матчі-відповіді плей-оф кваліфікації Ліги Європи проти АЕКа.

Про це розповів головний тренер українського клубу Олександр Кучер.

"Я не скажу, що нам дуже важко було грати. Ми теж розраховували пройти далі, прагнули перемогти, але так склалася гра, що нам тричі пробили по воротах і забили три голи. Звичайно, що були помилки, яких можна було не припускатися. Ми розмовляли про це із хлопцями, вказували на це, але якийсь нефарт у нас був.

Звичайно, я не можу дорікнути хлопцям у прагненні – вони хотіли перемогти і грали із великим бажанням. У мене тут до них немає ніяких претензій. Для нас ніяких новинок з боку суперника не було. Ми грали так, як і планували. Але, повторюся, ті помилки, котрих ми припустилися у захисті, ми до них усіх готувалися.

Ми знали, як Дьюрчо зміщується у центр, і треба було там страхувати, але мабуть відключилися. Другий гол я взагалі не розумію, як там м’яч у ворота влучив, хоча удар накривали. Ну а третій гол був, коли ми вже пішли відіграватися, а суперник зіграв на контратаці. По сьогоднішній грі ми повинні були забивати, але добре зіграв воротар АЕКу, який виручав свою команду і відбив багато ударів", - розповів Кучер.

Нагадаємо, СК Дніпро-1 програв АЕКу у кваліфікації Ліги Європи.

Ліга Європи СК Дніпро-1 Олександр Кучер АЕК Ларнака