Головне

Буряк оцінив перспективи Мудрика та Супряги

Леонід Буряк поділився думками щодо розвитку Михайла Мудрика та Владислава Супряги.
26.11.2021 15:27 2151 0
Буряк оцінив перспективи Мудрика та Супряги

Українські таланти Михайло Мудрик та Владислав Супряга мають все, щоб грати у великому футболі.

Про це розповів легендарний ексгравець Динамо Леонід Буряк.

"Складно щось говорити про Мудрика в поєдинку Інтер – Шахтар. Він вийшов на поле лише на 80-й хвилині та зіграв 10 хвилин. У нас багато талантів. Ми чекаємо, коли Супряга стане на ноги, коли Мудрик стане на ноги. Вони поки що діти. Їм дали бонус. Тренери їх виставляють до основного складу і дають шанс, яким потрібно скористатися

Це добре, що тренери терплять та довіряють молодим гравцям. У їхньому віці швидше треба ставати на ноги, щоб не довелося шукати якихось іноземних футболістів. Наші таланти мають все, щоб грати у великому футболі. Потрібно забути про той футбол, у якому вони були, і про їхні колишні регалії. Юнацький та дорослий футболи – це різні футболи. Грати за Динамо та за Шахтар, грати у Лізі чемпіонів – це вже інший футбол. Чим раніше вони це зрозуміють, тим краще для них.

Супряга? Я вірю в нього. Краще довіряти Супрязі, аніж запрошувати якогось іноземного футболіста на його позицію. Супряга має всі дані, щоб грати у великому футболі. Найголовніше – Супряга має модель сучасного футболіста. Має швидкість, має молодість. Він той форвард, який результативно закінчує атаки. Я і решта, клуб, тренер чекають від Влада, коли він стане на ноги і приноситиме користь Динамо", – поділився Буряк.

Раніше повідомлялося, що тренер Севільї схвалив трансфер Мудрика.

Коментарі ()