Українська правда

Циганик: Петраков залишиться у збірній України незалежно від поєдинку з Боснією

Олександр Булава — 15 листопада 2021, 22:14
Циганик: Петраков залишиться у збірній України незалежно від поєдинку з Боснією

Місцю Олександра Петракова на чолі збірної України нічого не загрожує.

Про це розповів журналіст Ігор Циганик в ефірі Циганик LIVE.

"Петраков залишиться працювати у збірній незалежно від результату матчу проти Боснії. Я хочу, щоб усі заспокоїлися і не вигадували теорії змови. Цей тренер буде працювати. Чи довго? Залежить від того, який буде прогрес.

Я переконаний, що Україна вийде до раунду плей-оф, і Петраков буде готувати команду до цих матчів. А вийде чи не вийде – це вже таке. Далі все залежатиме від рівня гри. Як можна знімати тренера, який дав таку гру проти Болгарії: 36 разів пробили по воротах! Так, це товариська гра, не найсильніший суперник. Але 36 ударів!

Актуально: Боснія і Герцеговина - Україна: матч-центр

Найголовніше те, що Олександр Васильович повернувся до того, з чого усе починалося. Не треба іноді вигадувати щось незрозуміле і виводити себе на перше місце. Треба заспокоїтися, є хороша команда. Петраков отримав у спадок серйозну, досвідчену, биту команду, яка перемагала серйозних суперників і першою виходила на Євро. Зараз усе повернулося на круги своя, тому нічого вигадувати не треба. Ще раз кажу – Петраков залишиться працювати незалежно від поєдинку з Боснією", – відзначив Циганик.

Нагадаємо, збірна України прибула на вирішальний матч відбору на ЧС-2022 до Боснії і Герцеговини.

Олександр Петраков Україна