Головне

Петраков: Петряк добре гратиме - буде у збірній України

Фахівець відповів на питання журналістів
08.11.2021 19:27 1482 0
Петраков: Петряк добре гратиме - буде у збірній України

Усі футболісти з українським паспортом, які добре грають, перебувають у списку в.о. головного тренера збірної України Олександра Петракова.

Про це заявив сам фахівець.

"Чи є перевагою для команди, що готуємось лише до одного матчу - з Боснією? Не можу відповісти на це питання. Нехай ця проблема буде у тренерів Боснії та Фінляндії. Ми теж грали, коли вони пропускали матчі. Усе дзеркально.

Чи не турбує відсутність в Андрія П'ятова ігрової практики останнім часом? Подивимося. Є тренування, побачимо стан, пораджуся зі своїми помічниками. Ми завжди все робимо разом. Але рішення, звісно, ​​приймаю я. Час ще є.

Чи Іван Петряк не знаходиться в якомусь нашому розширеному списку? Усі футболісти з українським паспортом, які добре грають, перебувають у нашому списку. Нехай грає, забиває. Так гратиме - буде у збірній", - зазначив Петраков.

11 листопада в Одесі збірна України зіграє товариський матч з Болгарією. 16 листопада на виїзді підопічні Петракова проведуть останній матч відбору ЧС-2022. Суперником буде Боснія і Герцеговина.

Нагадаємо, наставник збірної України Олександр Петраков довикликав до збірної України захисника Шахтаря Віктора Корнієнка.

Коментарі ()