Головне

Красніков: Альянс зніметься? А скільки зерна збирають, які надої молока?

Функціонер прокоментував висловлювання президанта Альянса
27.07.2021 08:26 3738 2
Красніков: Альянс зніметься? А скільки зерна збирають, які надої молока?

Керівник харківського Металіста Євген Красніков вважає, що Альянс після матчу першого туру займається чистим популізмом.

Про це заявив сам функціонер.

"У мене немає звички коментувати суддівство, і поясню чому. Я не фахівець в суддівських питаннях, тим більше зараз дуже часто змінюються правила. Ви знаєте, що зараз є нововведення, що стосуються правила фолу останньої надії, правила гри рукою, і так далі. Тому я не можу давати оцінку ігровим епізодам - ​​для цього є компетентні органи. На мій погляд, сьогодні арбітри впоралися з важкої грою і виконали роботу на відмінно.

Тепер що стосується висловлювань президента Альянсу. Я ніколи в житті не обговорював команду суперника і, тим більше керівництво. Ці популістські заяви вже починають набридати. Після фінального матчу за Кубок Другої ліги президент Поділля Євген Бейдерман висловився, як Металу легко, а його клубу важко. Потім ми зателефонували, поспілкувалися, і я йому пояснив, що в Металі своїх вихованців більше, ніж в Поділлі. Він нормально це сприйняв, ми добре поговорили. Але я йому сказав: "Дивись, ми спілкуємося удвох, а ти висловився на всю країну". Він людина об'єктивна, і ми один одного зрозуміли.

Актуально: Це не футбол, це зґвалтування українського футболу - президент Альянса

Я не знайомий з президентом Альянсу. Те, що я чув, він займається сільським господарством. Мене здивувало, як він опинився у флеш-зоні, також, чесно кажучи, я не зрозумів, хто і ким зґвалтований. Поважаю працю людей, які займаються сільським господарством. Але яке відношення це має до футболу? Єдине, про що він не згадав, це скільки зерна вони збирають з гектара землі і про кількість надою молока. Хто дає йому право висловлюватися про наш клуб в такому тоні - мовляв, візьміть їх і відразу заведіть в УПЛ? Вважаю, ці слова абсолютно некоректні.

Помилився арбітр чи ні - це не дає права власнику Альянсу говорити в негативному контексті про наш клуб. Якщо щось не подобається - пишіть, експертна комісія дасть оцінку всьому. А лякати тим, що знімуться - це чистий популізм. Знаєте, це як людям не вистачає слави - вони виходять і піаряться. Сьогодні був хороший матч. Що його зіпсувало - якість поля", - зазначив Красніков.

Коментарі ()