Головне

Доннарумма попрощався з Міланом

Футболіст написав зворушливий лист в соціальних мережах
14.07.2021 11:55 2424 0
Доннарумма попрощався з Міланом
Фото Getty Images

Джерело - Чемпіон.

Голкіпер збірної Італії Джанлуїджі Доннарумма вісім років з гордістю носив футболку Мілана.

Про це заявив сам футболіст.

"Деякий вибір складний, але він є частиною розвитку людини. Я приїхав до Мілана, коли був трохи старше за дитину, і вісім років з гордістю носив цю футболку.

Ми боролися, страждали, перемагали, плакали, раділи разом з товаришами по команді, тренерами, усіма, хто це робив, і вони є частиною клубу разом з нашими фанатами - невід'ємною частиною нашої сім'ї протягом багатьох років.

У футболці россонері я досяг важливих особистих віх, наприклад, мій дебют в 16 років в Серії А. Я провів видатний період тут, і я ніколи цього не забуду.

Актуально: Доннарумма виграв усі серії пенальті в кар'єрі

Але прийшов час попрощатися. Це був нелегкий вибір, і одного повідомлення недостатньо, щоб його пояснити. Можливо, його взагалі не можна пояснити, тому що слова не передати найглибші почуття.

Я можу сказати, що іноді зміни бувають правильними, адже потрібно зіткнутися з різними проблемами, щоб рости далі і вдосконалюватися.

Я від щирого серця бажаю Мілану всіх можливих успіхів. Я завжди буду прив'язаний до цих квітів, і це відчуття, яке не зможуть стерти відстань і час", - зазначив Доннарумма.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna99)

Коментарі ()