Головне

Металіст 1925 зіштовхнувся з труднощами при проходженні атестації УПЛ

Сергій Стороженко прокоментував атестацію в УПЛ
06.06.2021 10:51 2678 0
Металіст 1925 зіштовхнувся з труднощами при проходженні атестації УПЛ

Глава наглядової ради Металіст 1925 Сергій Стороженко вказав на проблеми харківського клубу після здобуття путівки до УПЛ.

Про це розповів сам функціонер.

"Коли стало очевидним, що попри все мета вийти в УПЛ буде виконана, включилися нові сили – чесні, справедливі, що надходять завжди виключно за законом. Це вони намагаються маніпулювати свідомістю довірливого міщанина і підсилає поліцейських в офіс УАФ для вилучення документів щодо нашого клубу. Пояснити в зв'язку з яким кримінальним провадженням буде виконано вилучення документів і чи є постанова суду – не можуть.

Тут же і не просто так Металіст 1925 став отримувати зауваження щодо ряду питань при проходженні процедури атестації для участі в УПЛ. Причому настільки смішні, що, напевно, самим авторам зауважень було соромно. І тут же пішли умисні чутки про продаж клубу, про перейменування, про відсутність коштів для УПЛ і так далі.

У клубі знайшлися перебіжчики, які погнались за зайвою копієчкою. Вони пішли з нашого клубу, прихопивши з собою комп'ютерну техніку, різні документи, в тому числі конфіденційного характеру, легкоатлетичне обладнання і навіть медичний прилад. Плітки про нібито угроблену інфраструктуру не описую, але розмова про інфраструктуру, запевняю, попереду.

І нехай нам вже загрожують всілякими обмеженнями і бідами, нехай нишком паскудять, а кандидат у мери і зовсім погрожує все відібрати, ми впевнені, що попереду не менше важкий шлях. Все тільки починається. Вболівай за своїх", – розповів Стороженко.

Нагадаємо, Металіст 1925 розгромив Кремінь та вийшов до УПЛ.

Коментарі ()