Головне

Худжамов: Українські арбітри - мафіозна структура

Експерт розкритикував роботу українських арбітрів
05.06.2021 12:10 2190 0
Худжамов: Українські арбітри - мафіозна структура

Колишній голкіпер Маріуполя Рустам Худжамов негативно ставиться до нинішнього рівня українських арбітрів.

Про це заявив сам Худжамов.

"Це гідра, яку ніхто не зможе побороти. Є ті, хто дивиться за суддями, призначають їх. Є ті, хто впливають на суддів. Вони всі їдуть в одній упряжці. Вони можуть когось показово торохнути, але щоб по-справжньому - це практично неможливо. Це мафіозна структура, де є поверхи і відповідальність. Чемпіонат цього року цікавий. Але половину суддів не те що не можна підпускати до футболу, їх треба, б###ь, н###й вигнати (вигнати геть - прим.).

А як убивали в Кубку Зорю в Олександрії. Це катастрофа. У наступному матчі - червона картка Васілю. За що? А відмазку ти читав? "Він йшов небезпечно, ми захищаємо футболістів від отримання травм". Він зіграв у м'яч першим, головою. Зламав ногу Каргбо - виглядало це жахливо, але це збіг. Він грав головою на рівні ніг, і вибив м'яч. Нахер той ВАР?

У нас є аграрні команди з грошима, не тільки аграрні. Вони підмазують суддів і йдуть до своєї мети. Оп, і вийшли в єврокубки. А всі потім: "Красені, вийшли в єврокубки". Але якби рефері судили як треба, як в Англії, вийшли б ці команди кудись? А потім вони в Європі їм не свистять. Президенти цих клубів самі собі стріляють в ногу.

А в першій лізі взагалі п####ц. Ти ж знаєш, що перед чемпіонатом завезли в УАФ, щоб їх не чіпали. І вони розповідають, що вийдуть в УПЛ. А нахера виходити, якщо свого стадіону немає? Щоб знову бомжувати?", - сказав Худжамов.

Нагадаємо, Металіст 1925 не планує бути сателітом Шахтаря.

Коментарі ()