Головне

Олександрія поставила амбітну ціль новому головному тренеру

Сергій Кузьменко прокоментував призначення Юрія Гури новим головним тренером Олександрії
18.05.2021 23:51 3356 0
Олександрія поставила амбітну ціль новому головному тренеру

Олександрія у наступному сезоні хоче повернутися у ТОП-5 команд УПЛ.

Про це розповів президент клубу Сергій Кузьменко.

"Починається нова сторінка олександрійського футболу, яку на посту головного тренера команди буде писати Юрій Володимирович Гура. Це рішення, як для мене, є логічним.  Ми давно знайомі, працюємо  разом з 2008 року. Розпочинали в аматорському футболі, потім перейшли у професійний — відпрацювали і в другій лізі, і в перший. Найважливіше – у мене є довіра до Юрія Володимировича.

Актуально: Олександрія представила нового головного тренера

Він багато років грав в Олександрії, багато років працював на різних тренерських посадах у нашому клубі. Юрій Володимирович приділяє значну увагу своєму  професійному розвитку: проходив навчання, стажування.

Юрій Володимирович отримав завдання – в наступному сезоні не тільки побудувати нову команду, але й покращити результати. Ми ставимо собі амбітні завдання  повернутися до п’ятірки кращих команд, що дає великі перспективи.

На наш погляд, для  футбольного клубу Олександрія зараз буде доцільним симбіоз досвіду і молодості. В складі команди ми хотіли би бачити молодих амбітних гравців, які прагнули б досягати нових спортивних успіхів.

Я переконаний у тому, що ми будемо швидко будувати нову команду та запропонуємо нашим суперникам цікаву гру та хорошу боротьбу, а вболівальникам — яскравий і красивий футбол”, -  розповів Кузьменко.

Нагадаємо, Шаран залишив Олександрію.

Коментарі ()