Головне

АПЛ засудила створення Суперліги

В АПЛ відреагували на створення Суперліги
20.04.2021 20:13 2942 0
АПЛ засудила створення Суперліги

Англійська Прем'єр-ліга, після зустрічі із 14 з 20 клубів ліги - крім тих, які вирішили вступити в європейську Суперлігу (Манчестер Юнайтед, Манчестер Сіті, Челсі, Ліверпуль, Арсенал і Тоттенгем), виступила з офіційною заявою щодо створення нового європейського турніру.

Про це повідомляє пресслужба АПЛ.

"Прем'єр-ліга спільно з Футбольною асоціацією зустрілася з клубами, щоб обговорити наслідки пропозиції про Суперлігу. Присутні на зустрічі 14 клубів одноголосно і рішуче відкинули плани проведення цього змагання.

Прем'єр-ліга розглядає всі можливі заходи, щоб перешкодити розвитку ситуації, а також залучити цих акціонерів до відповідальності відповідно до правил. Ліга продовжить роботу з ключовими зацікавленими сторонами, включаючи групи уболівальників, уряд, УЄФА, ФА, EFL, PFA і LMA, щоб захистити інтереси гри і закликати клуби, що беруть участь в пропонованому змаганні, негайно припинити свою участь.

Прем'єр-ліга хотіла б подякувати уболівальникам і всі зацікавлені сторони за підтримку, надану на цьому тижні в цьому важливому питанні. Реакція громадськості показує, скільки наша відкрита піраміда і футбольна спільнота значать для людей", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Баварія не буде виступати у Суперлізі.

Коментарі ()