Головне

В УАФ пояснили заборону матчів Олімпіка на стадіоні Динамо

Ігор Грищенко прокоментував рішення КДК УАФ щодо Олімпіка
12.03.2021 18:56 2619 0
В УАФ пояснили заборону матчів Олімпіка на стадіоні Динамо

Секретар КДК УАФ Ігор Грищенко пояснив, чому Олімпік не зможе в цьому сезоні проводити матчі на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського.

Про це розповів сам функціонер.

"В першу чергу хотілося б пояснити всієї футбольної громадськості, що КДК приймав вчора рішення не про коментарі президента Олімпіка, оскільки ця справа знаходиться зараз в комітеті етики та чесної гри. КДК розглядав питання стосовно безпеки на матчі Олімпік - Шахтар на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського. Олімпік як клуб господар повинен був забезпечити виконання певних регламентних норм УПЛ і УАФ.

Актуально: УАФ заборонила Олімпіку грати на стадіоні Динамо

Нами було встановлено, що під час матчу не була належним чином забезпечена неможливість доступу до кімнати суддів. Як наслідок, причиною цього стало несанкціонована поява в перерві матчу в суддівській кімнаті президента Олімпіка. Також була спроба потрапити в суддівську кімнату і після матчу. Тому з огляду на ці порушення і їх систематичність, було прийнято рішення оштрафувати Олімпік на суму 500 тис гривень.

Також попередили Олімпік, що в разі повторення такої ситуації може бути застосована санкція у вигляді зняття очок. КДК заборонив грати Олімпіку на стадіоні Динамо до кінця цього сезону. Що стосується проваджень на цьому стадіоні матчів інших команд, це питання буде вирішувати комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ", - розповів Грищенко.

Нагадаємо, Олімпік повторно вимагає в УАФ розібратися з суддівством.

Коментарі ()