Головне

Денисов звинуватив журналіста Трибуни в брехні та маніпуляції

Олександр Денисов прокоментував критику телеканалів Футбол 1/2/3
10.03.2021 18:52 3981 1
Денисов звинуватив журналіста Трибуни в брехні та маніпуляції

Джерело - Чемпіон.

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов різко відреагував на матеріал журналісти Трибуни Олександра Сажко про покривання договірних матчів донецького Олімпіка.

Про це розповів сам Денисов.

Директор Футболів вважає, що журналіст піддався маніпуляціям.

"Людина вхопилася за мою фразу, сказану в прямому ефірі Великого Футболу про Владислава Гельзіна, яку переписав на свій лад - зробивши однозначний висновок, що канали Футбол покривали договірні матчі Гельзіна, в яких його звинувачували. Пояснюю гарячому серцю найпростіший сенс сказаного. Згадка була про матеріали розслідування, яке проводив Комітет з етики та чесної гри УАФ, де були факти і докази, як непрямі, так і прямі про причетність команд Олімпіка до договірних матчів.

Актуально: Денисов: Олімпік був викритий в грі на букмекерів, а ми його підтримували

Ми тоді широко висвітлювали це гучне розслідування і Гельзін неодноразово просив нас, щоб канал, надаючи регулярно ефір голови Комітету Чесної гри Франческо Баранка, в тому числі надавав і йому можливість висловитися на свій захист. Як підсумок ми давали можливість всім сторонам висловлюватися.

По-моєму, абсолютно зрозуміла і нормальна позиція в будь-якій справі, де є сторони звинувачення і захисту. Ось про що був мій спітч.

Якби Сажко дійсно був сповнений чистих помислів, він перш ніж складати свій опус, міг легко покопатися в архівах телеканалів Футбол і Великого футболу, де не було жодного сюжету в підтримку або відбілювання Гельзіна в справі про договірні матчі.

Витівці Гельзіна в суботу я вже дав оцінку у Великому футболі, що дуже радує, багато колег у ці дні були зі мною солідарні, багато повідомлень, як особисто адресованих мені, так і публічно озвучені позиції на адресу Гельзіна, за що всім дуже дякую.

Але один Сажко серед них все ж знайшовся і в цій всій ситуації вирішив вичавити користь особисто для себе. Виглядає матеріал так, що хайп важливіше совісті. Це ж так просто складати, знаючи апріорі, що теги "Денисов" і "Телеканал Футбол" дадуть хороший трафік написаному. Ну що ж, греби свій трафік. Тільки не заляпані", - відзначив Денисов.

Коментарі ()