Головне

Ярославський: Я день і ніч займаюся боргами Металіста

06.03.2021 10:48 4137 0
Ярославський: Я день і ніч займаюся боргами Металіста

Експрезидент Металіста Олександр Ярославський пояснив ситуацію з боргами клубу.

Про це розповів сам бізнесмен.

"Хоч я і сказав у інтерв'ю раніше, що за борги відповідати не хочу, але ви знаєте, я завжди хочу, щоб все було полюбовно зроблено. Я день і ніч займаюся з футболістами, з Женею Красніковим ось цими боргами. Я сподіваюся, що якось ми полюбовно з усіма домовимося.

Ця спецконфіскація, яка пройшла, вважаю, є некоректною. Просто взяли людей і від усього відсунули, все майно і борги перемістили. Сьогодні незрозуміло, хто є власником всього того, що я побудував – це Металіст, база, футбольна академія.

Чесно хочу сказати, не хочу навіть заходити в Металіст і у футбольну академію. Те, в якому це все стані – для мене це буде розрив серця. Я не можу дивитися на поля з дірками, на цей вид, який Курченко перекроїв, переробив, і там тече вода сьогодні.

Курченко мені розрізав серце, коли порізав килим з емблемою Металіста. Я замовляв килим в Італії, з чистої вовни. Це був символ того Металіста. А його просто порізали на шматки і постелили незрозуміло де. Все це сьогодні вимагає відновлення", - відзначив Ярославський.

Нагадаємо, в УАФ підтримали ідею відродження Металіста.

Коментарі ()