Головне

Хацкевич: Ми з Суркісом неправильно зрозуміли один одного

Екснаставник Динамо не зрозумів, яке завдання перед ним стояло
16.11.2020 13:51 5632 0
Хацкевич: Ми з Суркісом неправильно зрозуміли один одного

Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич раніше вважав, що кияни у першу чергу повинні боротися за чемпіонство.

Про це заявив сам фахівець.

"Наскільки раптовою для вас була відставка на початку сезону-2019/20? Напевно, ми з президентом клубу неправильно один одного зрозуміли, коли підписували новий контракт після двох років співпраці. Я вважав, що Динамо в першу чергу повинно боротися за чемпіонство, а не за потрапляння в ЛЧ. Якби він відразу поставив завдання вийти в групу Ліги чемпіонів, я, швидше за все, не став би продовжувати угоду.

Чи серйозно? Абсолютно. Той же Брюгге під аналогічне завдання вклав у підсилення складу близько 30 мільйонів євро. Динамо не могло собі такого дозволити. Президент прийняв таке рішення щодо нашого штабу - його право. Я вдячний долі за два роки роботи в такому великому клубі. Для мене це великий досвід", - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, Хацкевич був звільнений з Динамо в серпні 2019 року, після того, як київський клуб програв у кваліфікації Ліги чемпіонів бельгійському Брюгге (0:1, 3:3).

Раніше, Супряга здав негативний тест на коронавірус.

Коментарі ()