Головне

Гвардіола: Зідан ще не програвав у плей-оф

Хосеп Гвардіола прокоментував матч проти Реала
08.08.2020 09:49 3043 0
Гвардіола: Зідан ще не програвав у плей-оф

Манчестер Сіті після перемогу над Реалом у Лізі чемпіонів може претендувати на трофей турніру.

Про це розповів головний тренер англійського клубу Хосеп Гвардіола.

"Ми створили безліч моментів і двічі забили завдяки їх помилкам. Ми змушували їх йти вперед, атакувати, але це дуже непросто робити проти нашої команди.

У першому таймі у нас були проблеми з нападом, але після перерви ми почали ширше використовувати наших вінгерів, і все стало виходити.

Вважаю, що Габріел Жезус був кращим гравцем двох цих матчів. Він забив у Мадриді, заробив пенальті, а сьогодні забив і віддав передачу. Він зіграв ключову роль в нашій перемозі.

Ми виграли у Реала обидва матчі. Це важливо. Адже ми тут, щоб виграти Лігу чемпіонів. Поки ми зробили лише один крок. Якщо порахуємо, що цього достатньо, то покажемо свою слабкість. Якщо маєте намір перемагати, то треба обігрувати грандів.

Радіємо, що пройшли в чвертьфінал, адже ми перемогли Реал. Зінедін Зідан ще жодного разу не програвав в плей-оф. Ми добре знаємо, на що здатна ця команда – вона виграла цей турнір три рази поспіль. Наша перемога над Реалом дає нам зрозуміти, що і ми здатні взяти Лігу чемпіонів", - розповів Гвардіола.

Нагадаємо, Манчестер Сіті переграв Реал і вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Коментарі ()