Головне

Спортдиректор ПФЛ назвав вартість одного ПЛР-тесту

У ПФЛ готуються до повторної Ради ліг
04.06.2020 20:40 2661 0
Спортдиректор ПФЛ назвав вартість одного ПЛР-тесту

Джерело - ПФЛ.

Нині вартість одного аналізу становить від 700 до 1 500 грн на одну людину.

Про це заявив спортивний директор ПФЛ Євген Мороз.

"Команда збирається на стадіоні, проходить температурний скринінг. Обов'язково проводиться ПЛР-тестування всієї команди, тренерського штабу і персоналу. Зараз вартість одного аналізу становить від 700 до 1 500 грн на одну людину. Результати аналізу можна отримати на наступний день. Маючи негативні результати, команда приступає до тренувань і має право проводити товариські зустрічі.

Необхідно використовувати на стадіоні дві роздягальні під час тренувальних днів. Там повинен бути антисептик, а співробітники стадіону повинні постійно перебувати в масках і рукавичках. Необхідно регулярно проводити дезінфекцію душових, роздягалень, туалетів, підтрибунних приміщень, спортивного інвентарю, протирати дверні ручки і провітрювати приміщення.

До кінця року всі повинні навчитися жити в таких умовах. Футболісти повинні використовувати свою індивідуальну тару для питної води, в душовій можуть перебувати по 2-3 людини, не використовуючи надто гарячу воду. Якщо немає бажання цього дотримуватися, тоді футболіст може прийняти душ або вдома, або в готелі. Кожна людина повинна усвідомлювати ці правила і виконувати їх, щоб зменшити ризик зараження. Такі повідомлення повинні з'явитися на дверях у клубі", - сказав Мороз.

Раніше, у ПФЛ розкритикували позицію Миная щодо відновлення чемпіонату.

Коментарі ()