Головне

Палкін: Доцільно було б вибрати два міста і в них закінчити УПЛ

Менеджер гірників - про пересування команди у разі відновлення чемпіонату
03.05.2020 23:06 2840 0
Палкін: Доцільно було б вибрати два міста і в них закінчити УПЛ

Доцільніше було б вибрати два міста, навколо яких сконцентровано найбільша кількість команд УПЛ і закінчили в цих двох містах. 

Про це заявив генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін.

"Якщо чемпіонат відновлять, а авіасполучення - немає, де буде грати Шахтар? Нещодавно отримали документ на 50 сторінках від Бундесліги, яким чином потрібно дотримуватися протоколу безпеки. До відновлення сезону вони повинні знаходитись 7 днів в готелі на карантині. При перельотах в літаку сидіти на відстані. Борти повинна бути досить великі. 

Перевозити має два автобуси, щоб дотримуватися відстань між футболістами. З економічної точки зору українським клубам складно нести такі витрати, замовляти чартери, по два автобуси. Доцільніше було б вибрати два міста, навколо яких сконцентровано найбільша кількість команд і закінчили в цих двох містах. 

Якщо це неможливо - ми можемо їхати на автобусі. Говорив з представниками авіакомпаній. Вони вірять, що до кінця травня є ймовірність, що дозволять чартерні рейси. Це питання ще відкрите. Більш предметно ми до нього повернемося днів за 10 до початку чемпіонату, якщо нам дадуть таку можливість", - зазначив Палкін. 

Нагадаємо, на думку Ріанчо Ребров поверне Динамо золото УПЛ.

Коментарі ()