Головне

Президент однієї з федерації футболу потрапив у гучний сексуальний скандал

Функціонер позбавив цноти 17-річну дівчину
01.05.2020 09:25 3381 0
Президент однієї з федерації футболу потрапив у гучний сексуальний скандал

Джерело - football24.ua.

Очільник гаїтянської Футбольної асоціації Ів Жан-Барт вляпався у неприємну історію.

Про це повідомляє The Guardian.

Президента Федерації футболу Гаїті звинувачують у розбещенні неповнолітніх. Протягом останніх 5-ти років Ів Жан-Барт начебто змушував молодих дівчат вступати з ним у статеві зносини. У місцевому центрі підготовки молодих футболістів працює жінка, яка допомагала чиновнику.

"Побачивши привабливу дівчину, Жан-Барт відправляв цю жінку до неї казати, що її виженуть з центру. Зазвичай дівчата починали плакати, після чого чули, що єдиний спосіб вирішити проблему – звернутися до Даду (прізвисько очільника Федерації). Заплакані та засмучені дівчата змушені були миритися з сексуальним насильством.

Одна з наших найкращих молодих гравців у 2018-му втратила цноту з Даду, коли їй було 17 років – їй довелося робити аборт. Це справжня ганьба – вони хочуть грати за країну, але якщо вони розкажуть про цю ситуацію, то будуть вигнані. Вони – заручники ситуації", - зазначила одна з постраждалих дівчат.

Сам Ів Жан-Барт, який очолює федерацію з 2000 року, заперечує всі звинувачення. За словами функціонера, він не отримував жодних скарг, а дії, які йому приписують, є неприйнятними.

Раніше, Колишній нападник Шахтаря Маріка потрапив у секс-скандал.

Коментарі ()