Головне

Ордець: Сподіваюсь, що рішення по гравцям буде приймати саме Шевченко, а не хтось за нього

Ордець про виклик до збірної України
13.08.2019 11:55 1257 0
Ордець: Сподіваюсь, що рішення по гравцям буде приймати саме Шевченко, а не хтось за нього

Екс-гравець Шахтаря Іван Ордець, який нині виступає у Росії, завжди був радий запрошенням до збірної України.

Про це заявив футболіст, повідомляє Tribuna.com.

"Якщо буду відповідати рівню збірної, отримаю виклик. А втрутяться неспортивні чинники - тоді і питання не до мене. Готовий показувати свій рівень. Я завжди був радий запрошенням до збірної. А якщо їх немає, що футболіст може зробити?

З Андрієм Шевченком майбутнє обговорювали? Ні, але сподіваюся, рішення по гравцям буде приймати саме він, а не хтось за нього. Андрій - дуже шанована особистість і тренер, який підняв збірну на високий рівень. У нього відмінні помічники - італійці, які працювали в Мілані: Андреа Малдера, який входив в штаб Карло Анчелотті, триразовий володар Кубка чемпіонів Мауро Тассотті. Дивишся на Тассотті - і ясно, що він був собакою на поле. Поки Шевченко працює з атакою, Тассотті - з нами, захисниками. Андрій переводить, якщо треба, але я вже і так розумію.

Завдяки їм всім малюнок гри збірної схожий на той, що у Наполі. Збірна України під керівництвом Шевченко показує кращий футбол з усіх, що я бачив. В обороні, до речі, Україна схожа на Динамо Дмитра Хохлова. Італійська модель: два захисника завжди в створі, не йдуть у фланги, як у Шахтарі", - сказав Ордець.

Нагадаємо, захисник Шахтаря Іван Ордець перейшов у московське Динамо.

Раніше, Ордець проігнорував дзвінки Шевченка.

Коментарі ()