Головне

Ліга Чемпіонів. Брюгге - Динамо 1:0. Як це було

Текстовий онлайн матчу 3 кваліфайраунду Ліги чемпіонів
06.08.2019 23:20 9189 1
Ліга Чемпіонів. Брюгге - Динамо 1:0. Як це було
Брюгге (Брюгге, Бельгія) - Динамо (Київ, Україна)
 
Ліга Чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд, 1-й матч
Брюгге (Бельгія), Ян Брейдель Стадіон
6 серпня, 21:30

Завершується матч. Динамо мало свої шанси, щоб забити гол, але не реалізувало їх. Тепер з дуже неприємним рахунком ми будемо чекати на матч-відповідь у Києві.

90' Де Пена перехопив м'яч у центрі поля, кинувся в контратаку, дотягнув м'яч до штрафного майданчика, мав кілька варіантів для пасу, але вирішив пробити сам - над поперечиною м'яч просвистів після його пострілу.

90' Одну хвилину додав арбітр до основного часу.

88' Штрафний удар на місці лівого вінгера заробили гості. Циганков подавав на дальню штангу, але там Кендзьора і Гармаш завадили один одному, вистрибуючи до м'яча.

87' Брюгге відверто сушить гру, не поспішаючи вперед, кияни мають активізуватися наприкінці.

86' Кендзьора підключився в атаку правим флангом і зробив гостру подачу у воротарський майданчик, до якої не дістався Міньоле. але і ніхто з киян також не встиг до м'яча.

85' Кияни подарували м'яч суперникам у своєму штрафному майданчику, і Шрейверс без перешкод пробивав з 20-ти метрів - м'яч пролетів поруч з лівим нижнім кутом воріт.

84' Тепер уже Родрігес сам падав у боротьбі з суперником, неподалік від чужого штрафного майданчика, але проігнорував його падіння суддя.

83' Родрігес вів боротьбу за м'яч в чужій штрафній площі, але зумів лише порушити правила.

82' Соболь з лівого флангу виконував подачу в штрафний майданчик, але погана вона вийшла - м'яч полетів за межі поля.

81' Сидорчук в центрі поля жорстко сфолив проти Окереке, просто вдаривши його по нозі, за що отримав жовту картку.

80' Циганков протягнув м'яч в чужу штрафну площадь по правому краю, після чого намагався обіграв суперника один в один, але не вийшло.

78' Кутовий на правому фланзі заробили бельгійці, але розіграли його далеко не найкращим чином впустивши м'яч за лицьову.

76' Циганков вирішив взяти гру на себе - метрів 25 він тягнув м'яч через центр, після чого вистрілив з дальньої дистанції, але м'яч полетів високо на трибуни.

75' Після подачі кутового відбилися господарі поля, але підбір був за киянами, які продовжують насідати на ворота суперника.

74' Штрафний удар гостям вдалося заробити на лівому фланзі. Де Пена несподівано вирішив прострілити в штрафний майданчик низом - брюжжане змогли відбитися тільки на кутовий.

73' Де Піна по лівому флангу кинувся в контратаку, але з повного ходу, та ще й під пресингом суперника, не зміг виконати якісну подачу в центр.

72' Окереке намагався пробити незрозуміло якою частиною тіла після навісу з правого краю. Акцентований удар у Давида не вийшов.

71' Бурда тепер жорстко зустрів ззаду Окереке. Обурюється публіка на трибунах, вимагаючи від арбітра жорсткіше реагувати на подібні епізоди.

70' Родрігес перестарався в підкаті на чужій половині поля, в'їхавши в опорну ногу суперника. У такій ситуації жовта картка здається подарунком від арбітра.

68' Тут же господарі відповіли своєю небезпечною атакою, але Бойко після гострої подачі зліва зумів зіграв на перехопленні, відбивши м'яч на протилежний фланг.

67' Кутовий на правому фланзі заробили гості, після розіграшу якого м'яч був доставлений до Родрігеса - люксембуржец пробив з семи метрів, але м'яч рикошетом від захисника по дузі опускався в ворота, але все ж одному з брюжжан вдалося вибити м'яч в поле, поки він не перетнув лінію всієї проекцією.

66' А у киян сталася остання заміна: замість Беньяміна Вербича в гру увійшов Карлос де Пена.

65' Перша заміна сталася в складі Брюгге: замість Денніса Бонавентуре на поле вийшов Сьебе Шрейверс.

64' Активний Родрігес дуже хоче себе показати, але настільки очевидно він готував свій удар з дальньої дистанції, що його готові були блокувати відразу три суперника.

63' Обрізалися в центрі поля гравці Брюгге, і кияни провели швидку контратаку: з лівого флангу Гармаш віддав пас уздовж лінії штрафного майданчика на Вербича, який в дотик скидав на Буяльського - Віталій біг, але чомусь зовсім не очікував передачу на свою адресу.

62' Родрігес проявив активність, і заробив штрафний удар для своєї команди на лівому фланзі атаки. Несподівано кияни швидко розіграли м'яч коротким пасом, просто подарувавши його суперникам.

60' Пішки пересуваються більшість гравців у біло-блакитній формі. У такій ситуації неможливо вийти з активного пресингу з боку суперника.

59' Вирішили кияни попасоватися на своїй половині поля, але все закінчилося невдалим пасом від Гармаша за бокову лінію поля.

58' Соболь з лівого флангу намагався вирізати подачу в центр на голову Бонавентурі, але зависоко м'яч полетів - не мав шансів форвард дострибнути до ігрового снаряда.

57' Помилилися бельгійці в центральній зоні, і могла вийти гарна контратака у гостей, але запоров її Циганков невдалим пасом лівою ногою.

56' Гармаш у центрі поля не за правилами атакував суперника ззаду. Потрібно бути акуратніше Денису, адже жовта картка у нього в пасиві вже є.

54' Зі штрафного удару пішла подача на дальній край штрафного майданчика, де Бонавентуре дістався до м'яча, але був витіснений на фланг.

53' Брюгге після перерви поки що не виявляє особливої агресії в атаці. Схоже, основне завдання у господарів поля зараз - не нарватися на разючий контрвипад.

51' Закид з глибини поля слідував на забігання Циганкову, але занадто сильним він вийшов, і першим до м'яча встиг Міньоле

49' Гостра подача зі стандарту слідувала в район воротарського майданчика, але вище всіх там вистрибнув Родрігес, який відбив м'яч на безпечну відстань.

48' Поки що не вдається динамівцям зачепитися за контроль м'яча після перерви. Брюгге діє по-хазяйськи, заробляючи кутовий на лівому фланзі.

47' Відразу дві заміни провів Олександр Хацкевич. Замість Бєсєдіна вийшов Жедсон Родрігес. Також гру киян буде підсилювати Віктор Циганков, який вийшов на поле замість Караваєва.

46' Другий тайм розпочався!

Перша половина завершилася. Напочатку тайму дуже жваво виглядали кияни, але у другій половині тайму Брюгге просто знищив київський клуб. 

45' Кендзьора грубувато зіграв проти Бонавентуре, і рахунок матчу по жовтим карткам зрівнявся.

45' Одну хвилину компенсував арбтір до першого тайму.

44' Ще одне стандартне положення заробили господарі поля, неподалік від ворожого штрафного майданчика. Після подачі Мітрович пробив, але недвало.

43' Як і раніше кияни важко виглядають на полі. Вистачило сьогодні команди Олександра Хацкевича тільки на півтайма. Після цього в атаці ми бачимо тільки одну команду.

41' Пішла подача, але далі відбувся неточний удар.

40' Гармаш повертася в оборону і жорстко збив Руда. Жовта картка для українця.

38' Ще одна жовта картка для гравця Брюгге. Тепер Бонавентуре отримав "гірчиник" за відмашку. Дісталося Караваєву.

37' Гол! Ванакен розвів Бойка з м'ячем по кутам.

36' Пенальті у ворота Динамо! Караваєв збив Рітса у штрафному майданчику. 

35' Пошкодження отримав Буяльський, і присів на газон. Арбітру доводиться викликати на допомогу українському футболісту медичну бригаду.

34' Кутовий на правому фланзі заробили бельгійські футболісти. Але знову після подачі в штрафний майданчик динамівці змогли відбитися, винісши м'яч в аут.

32' Зі штрафного удару пішла м'яка подача в штрафний майданчик, але там здорово розібралися в повітрі захисники киян.

31' Соболь заробив штрафний удар поруч з штрафним майданчиком Динамо.

30' Після ще одного закидання з лівого краю пішов уже точний удар по воротах гостей, але слабенько вийшло, та й Бойко зайняв ідеальну позицію, що дозволило йому намертво м'яч забрати.

29' Ванакен здорово закинув м'яч на правий кут воротарського майданчика, звідки Тау без перешкод пробивав головою по воротах - неточно.

28' Почали катати м'яч кияни на своїй половині поля. роблять вони це досить ризиковано - на межі обрізки

26' Тау намагався тонкою передачею вивести Окереке на рандеву з Бойком, але прочитав цей задум Кадар, який зумів перехопити небезпечний пас.

25' Караваєв отримав невелике ушкодження в центрі поля. Тримається він за пах, кривлячись від болю, але звертатися за медичною допомогою не має наміру.

24' Делі занадто слабко віддав передачу на Міньоле, але воротарю все ж вдалося трохи випередити Бєсєдіна.

23' У центрі поля Делі перестарався в роботі ліктями, потрапивши в щелепу Гармашу. Перша жовта картка в матчі показана гравцеві Брюгге.

21' Вербич відпрацював у відборі на своїй половині поля, вміло поставив корпус супернику і заробив для команди штрафний удар

19' Бельгійці почали першими заспокоювати гру поперечними передачами в центрі поля. Динамівці також вже встигли набігатися, тому не використовують високий командний пресинг.

18' Після вкидання ауту Бесєдін несподівано легко пройшов двох суперників, і під кутом з лівого краю вивалився 1 на 1 з Міньоле. Намагався нападник пробити між ніг воротарю, але кіпер парирував удар.

17' Бєсєдін протягнув м'яч до лівого краю чужого штрафного майданчика, але його удар заблокував захисник. Після рикошету Буяльський намагався пробити з льоту, але не влучив по м'ячу.

16' Гармаш у центрі поля грубувато зіграв проти Окереке. Уже можна було карати Дениса жовтою карткою, але, на його щастя, арбітр на перший раз вирішив обмежитися усним попередженням.

15' Хороший темп матчу демонструють команди. Ніхто не бажає затримуватися в центрі поля, намагаючись скоріше загострювати гру.

13' Вербич в атаці увійшов в чужу штрафну площадку і пробивав лівою ногою з середньої дистанції, але м'яч полетів повз ворота і вище цілі.

12' Після подачі корнера відбувся дуже неточний удар по воротах київської команди.

11' Окереке увійшов у штрафний майданчик по правому краю, підробив м'яч під ліву ногу і пробивав під поперечину - Бойко кінчиками пальців перевів м'яч на кутовий.

10' Бонавентуре пробивав з лівого краю в дальній кут - Бойко з великими труднощами потягнув цей удар.

8' Брюгге провели першу атаку в цьому матчі. Вона вийшла невиразною, і вдалося тільки аут заробити бельгійцям.

7' Завелися бельгійські вболівальники на трибунах. Своєю активністю вони намагаються підштовхнути місцеву команду на те, щоб ті перехопили ініціативу.

6' З правого флангу тепер кияни доставили м'яч в чужу штрафну площадь, пройшов пас трохи назад на Караваєва, який пробивав з ходу в дотик метрів з 13-ти, трохи не влучив українець по воротам.

4' Бадьоро починає зустріч команда Олександра Хацкевича. Дуже швидко гостям вдалося адаптуватися до чужого поля.

3' На лівому фланзі був зароблений кутовий, і після подачі м'яча в штрафний майданчик і удару головою Караваєва, м'яч влучив у руку захиснику. Суддя вирішив, що епізод не тягне на те, щоб ставити пенальті.

1' Матч розпочався!

Команди вийшли на футбольне поле!

Нещодавно Сабо вказав на проблемні лінії у Динамо.

Стали відомі стартові склади команд.

У 3 кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів віце-чемпіон України Динамо зіграє зі срібним призером чемпіонату Бельгії Брюгге.

Матч Брюгге - Динамо відбудеться 6 серпня в Брюгге на стадіоні Ян Брейдель.

Початок гри о 21:30 за київським часом.

Онлайн-трансляція поєдинку на телеканалі 2+2 або за посиланням.

  До речі: Setanta Sports в Україні: дивитися онлайн телеканалу

Також Чемпіон проведе текстову транляцію поєдинку, починаючи з 21:15.

Як стало відомо раніше, головний тренер киян Олександр Хацкевич не взяв до Бельгії Дениса Попова та Георгія Цітаішвілі.

Коментарі ()